"Ivanoviću, igraš u Rusiji, a ne Belorusiji!"

UREDNIK
Učlanjen(a)
27.06.2011
Poruka
10.546
"Ivanoviću, igraš u Rusiji, a ne Belorusiji!"
Bivši igrač Spartaka i ruski reprezentativac, Sergej Gorlukovič, nazvao je igru srpskog internacionalca "katastrofalnom".

Izvor: B92
150763565058f4b740a8036567680348_w640.jpg

Foto: Getty Images

Gorlukovič je prokomentarisao utakmicu između Zenita iz Sankt Peterburga i moskovskog Spartaka. Spartak je pobedio sa 2:1, a jedna od glavnih meta kritika bio je Branislav Ivanović.

"Tužno je kada vrhunski klub sa takvim budžetom i prilikama spadne među osrednje timove. Ovo je sramota. Kao da je moguće da klub spadne na tako nešto... a da ne pričam o Branislavu Ivanoviću" rekao je Gorlukovič.

Na pitanje novinara Sport Ekspresa šta sa Branislavom Ivanovićem, Gorlukovič napominje Ivanović ne igra u skladu sa svojom platom.

"Čovek dobija toliko novca - milione. Bolje da ga i ne puste na teren! Nemoj da se bruka. Ovo je šampionat Rusije, a ne Belorusije" rekao je Gorlukovič.

Za Ivanovića je još rekao da nije čak ni prolaznik na terenu, te da mu nije jasno kako neko može toliko da padne u formi. Igru srpskog defanzivca nazvao je "katastrofom".

Spartak je na prvom mestu ruske Premijer lige u fudbalu i ima 11 bodova više od Zenita, koji je na trećem mestu.

Gorlukovič smatra da će Spartak osvojiti titulu šampiona jer su posle 23 odigrana kola 10 bodova ispred najbližeg pratioca, ekipe CSKA.
 
Natrag
Top