Šta je novo?

Istrebljivač - firma koja sprovodi DDD

Učlanjen(a)
10.02.2014
Poruka
218
Osnovna delatnost firme Istrebljivač je sprovođenje mera sanitarne zaštite, odnosno mera DDD-a (dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije) koje predstavljaju najznačajnije opšte mere za sprečavanje i suzbijanje zaraznih bolesti. Razlog našeg postojanja je velikoj potrebi za poboljšanje zdravlja ljudi i kvaliteta života. Štetni mikroorganizmi, insekti i glodari su pretnja našem zdravlju i zdravlju našeg okruženja.

Pružamo kompletne stručne usluge sanitarne zaštite, kao i savetodavne i ostale srodne usluge vezane za sanitarnu zaštitu, u skladu sa HACCP standardima.

Koristimo najkvalitetnije uvozne ekološke preparate neškodljive za ljude i kućne ljubimce


Uspešno obavljamo poslove sanitarne zaštite u velikom broju objekata različitih namena, kao što su: privatni stanovi, stambene zgrade, ugostiteljski objekti svih kategorija, hoteli, poslovni i industrijski objekti svih namena, škole, zdravstveni objekti, objekti i sredstva javnog prevoza, javne površine i objekti za smeštaj i držanje životinja.

dezinfekcija-dezinsekcija-deratizacija-logo-h80.png
 
Učlanjen(a)
27.04.2017
Poruka
9
Posebno, što je u trenutnom periodu bitno, jeste da se firma Istrebljivač bavi i dezinsekcijom krpelja. S obzirom da postoje tri vrste krpelja:
  • Tvrdi krpelji (Ixodidae)
  • Meki krpelji (Argasidae)
  • Nuttalliellidae, koji sadrže samo jednu vrstu, Nuttalliella namaqua
Oni trebaju da se održavaju u granicama kontrole, kako ne bi došlo do pojava bolesti koje oni prenose.
Istrebljivač uništava krpelje kvalitetno i brzo, proverenim metodama i najboljim uvoznim ekološim preparatima bez boje i mirisa, potpuno neškodljivim za ljude i životinje.
 
Top