Šta je novo?
SerbianForum

Dobrodošli na SerbianForum.org, mjesto na kojem možete pronaći apsolutno sve, mjesto druženja i odlične zabave!

Istraživanja pokazuju da većina muškaraca voli starije žene - 9 razloga zašto

  • Začetnik teme crvendac_011
  • Datum pokretanja
crvendac_011

crvendac_011

Always a lady
MODERATOR
Istraživanja pokazuju da većina muškaraca voli starije žene - 9 razloga zašto

Muškarci smatraju da su starije žene privlačnije, naravno ne govorimo o razlici preko 20 godina, nego u pitanje dovodimo razliku od 10 godina donekle.Naravno, svi gledamo na takve odnose skeptično, nije nam prirodna veza mlađeg muškarca i starije žene .Međutim, starija žena je u prednosti nad mlađom zbog puno toga, pa smo istražili ovakvu vrstu odnosa. Što muškarcima paše u takvim odnosima te kako s vremenom postaju sve otvoreniji.

Samopouzdanje: Starije žene najbolje poznaju same sebe, zbog čega dodatno odišu samopouzdanjem. Staloženost i sigurnost koju one posjeduju muškarcima su jako privlačni i seksi. Muškarci obožavaju što te žene imaju svoju rutinu i već organiziran život, ne boje se biti ono što jesu u različitim društvima.

Puno im je lakše biti u društvu žene koja nije zahtjevna, opuštenija je i koja ima pozitivan stav prema životu. Sa samopouzdanjem dolazi više zabave, a manje drame. Odgovornost: Starije žene su većinom veliki radnici i stvorile su same temelje svog financijskog života. One su najčešće jako uredne i točno znaju što žele i očekuju u odnosima.

Muškarac uz njih može sazreti i ona ih može puno toga naučiti, kako se ostvariti u svakom segmentu svog života. Iskustvo koje ona ima može muškarcu pomoći da izgradi samopoštovanje prema sebi i drugima. Neovisnost: Tipično, mnoge starije žene su apsolutno sretne, njima ne treba muškarac da bi ih financijski uzdržavao.

Emocionalna i financijska neovisnost ono su što je jako privlačno muškarcima. Iskrenost: Razina iskrenosti i povjerenja koju one imaju, prenose i na svoj odnos s partnerom, što je njima također značajno. Poštovanje je iznimno važna odlika u svakom odnosu i vezi i one inzistiraju na takvim vrijednostima - iskrenost, povjerenje i poštovanje.

Nju neće impresionirati muškarac koji izlazi s više djevojaka i ne zna što hoće u životu. Iskustvo: Starija žena ima više životnog i ljubavnog iskustva i točno zna kako želi da se on ponaša prema njoj. Time muškarce automatski uči kako da puno toga shvate o sebi, kako da budu bolje osobe, bolji prijatelji te u konačnici bolji partneri.

Komunikacija: Najvažniji aspekt kvalitetnog odnosa, one znaju, je dobra komunikacija koja je najvažnija da bi odnos opstao, kako bi napredovali u odnosu, učili jedan od drugoga, rasli kao jedinke. Žena koja može pružiti više od dobrog izgleda i seksa im je itekako privlačna.

Ljubav: Starije žene, imaju više iskustva u spavaćoj sobi i nije ih strah reći muškarcu što točno vole u krevetu i što od njega očekuju. Iskrenost i otvorenost i u ovom segmentu mogu dovesti do sjajnih iskustava za oboje. Zdrav razum: Mlađi muškarci primijetili su da u odnosima sa starijim ženama nema dvostrukih signala i igrica, sve informacije im serviraju, a ne stavljaju pod tepih.

Obzirne su i neće muškarca raditi bespotrebno ljubomornim. Osobnost: Zadnji, ali ne zbog toga manje važan razlog je osobnost. One se bolje osjećaju u svojoj koži zbog svega što su u životu prošle i naučile te su s godinama izgradile vlastitu osobnost i stil. Ovo su najvažnije karakteristike zašto su im starije žene privlačne, a i imaju smisla.

(infpult.info)
 
Top