Istinita tužna priča

Član
Učlanjen(a)
08.10.2009
Poruka
1.849
istinita tuzna prica

555838-284291.jpg

Devojka i momak se voze na motoru...
DEVOJKA: "Nemoj tako brzo voziti, smanji..."
MOMAK: "Ne, bas nam je dobro."
DEVOJKA: "Nije mi dobro, molim te..."
MOMAK: "Kaži mi da me voliš..."
DEVOJKA: "Volim te i ti to znaš."
MOMAK: "Zagrli me..." (djevojka zagrli momka)
MOMAK: "Skini mi kacigu sa moje glave i stavi sebi na glavu, molim te..."
SLDECE JUTRO U NOVINAMA:
"Motor je imao saobracajnu nesrecu, jer su otkazale kočnice.
Na motoru su bile dve osobe.
Jedna je poginula, a jedna preživla..."
A PRAVA ISTINA JE:
Momak je na pola puta shvatio da su kočnice otkazale, ali nije želio da kaže devojci. Želio je poslednji put od nje čuti reči VOLIM TE, i poslednji put osetiti njen zagrljaj. Zatim joj je rekao da stavi njegovu kacigu, jer je znao da ce onda ona preživeti... iako je to značilo da će on poginuti...
VOLIO JU JE VIŠE OD SVOG ŽIVOTA...
Sutradan je devojka presekla vene...
VOLELA GA JE VISE OD SVOG ŽIVOTA...

izvor:dernek

Član
Učlanjen(a)
09.08.2010
Poruka
2.132
A, oni bi trebalo da su Romeo i Julija naseg doba... ili sam ja pogresno skapirao...? :???:

Mada... moze da prodje i kao crni humor... wacko2

Član
Učlanjen(a)
06.08.2010
Poruka
8
zaista dirljiva prica...ja se stalno vozim sa deckom motorom i uzivamo u tome...kad bi se ja nasla u toj situaciji, sto nikom ne zelim, verovatno bih isto postupila, s tim sto imamo dve kacige....

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Ova priča mi je previše providna i naivna. Da bi se prikazao primjer požrtvovanja za voljenu osobu priču je trebalo staviti u neku drugu rizičnu životnu situaciju a ne na motocikl. Svako onaj ko je bar jednom zajašio i provozao jači motor zna da bi ga u momentu kada bi shvatio da je ostao bez kočnica pri velikoj brzini, sekund ili dva dijelili od udesa. Nikakvog vremena nema za razmišljanje o posljedicama, planiranje i nagovaranje da stavi kacigu a tek skidanje, primopredaja i navlačenje iste na glavu djevojke. Postupa se instinktivno i refleksno uz ogromnu navalu adrenalina od kojeg preživjeli ne može stati na vlastite noge još najmanje par minuta makar mu i ne bile povrijeđene. U tim kratkim momentima se ne razmišlja ni o čemu jer što bi u mom kraju rekli "umrlo govno u meni od straha". I taj strah dolazi tek poslije, kada je sve već gotovo.

Ja ne vidim svrhu ovoj priči i ona nema veze sa istinom. Čista fikcija..

Član
Učlanjen(a)
15.01.2011
Poruka
1
Ako je imao dovoljno vremena da joj da kacigu, znaci da je mogao zaustaviti motor brzinama... :) U svakom slucaju lepa prica.

Član
Učlanjen(a)
12.12.2009
Poruka
254
O Bogo... Pozrtvovanje, ljubav jaca od zivota, tuga do neba, na kraju, nadjose se na nekom drugom, lepsem, blazenom mestu...
PATETICNO!!!! Postoje osobe kojima i ne treba povod makar ovakve prirode pa da puste suzu...

Natrag