Istine i zablude o Evropskoj uniji

Član
Učlanjen(a)
27.11.2009
Poruka
1.306
U kom smislu je to bitno, jel Kosovari smatraju da nisu Srbi ili zbog toga sto smatraju da su oni u stvari najvredniji deo Srba

Srbin je Srbin, ma gde on ziveo. Da li u Srbiji, Vojvodini ili na Kosovu. Kosovari je, naziv, za ostale stanovnike, sa kojima Srbi dele taj prostor. Htela sam reci kako je to u pojedinim drzavama EU osmisljeno sve na svoju ruku...

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Srbin je Srbin, ma gde on ziveo. Da li u Srbiji, Vojvodini ili na Kosovu. Kosovari je, naziv, za ostale stanovnike, sa kojima Srbi dele taj prostor. Htela sam reci kako je to u pojedinim drzavama EU osmisljeno sve na svoju ruku...

Opet mi nije jasno zbog cega postoje razlike u deklarisanju. Sta, neko im to naredio ili nametnuo, ne razumem :???:

Član
Učlanjen(a)
27.11.2009
Poruka
1.306
Opet mi nije jasno zbog cega postoje razlike u deklarisanju. Sta, neko im to naredio ili nametnuo, ne razumem :???:

Ne. Neko im je to dozvolio. Ili se nije ljutio kad je saznao. Ceo svet zajedno sa B.T. radi protiv Srba. To znaju i vrapci. Kako moze neka drzava u javnoj ustanovi da te naziva onako kako ona to zeli a da pritom kaze kako im je to naredjeno, sa viseg nivoa...
(To mi se dogodilo na jednom salteru)
Znaci da je svuda, sem u Srbiji, priznato kosovo. Kraj price.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ne. Neko im je to dozvolio. Ili se nije ljutio kad je saznao. Ceo svet zajedno sa B.T. radi protiv Srba. To znaju i vrapci. Kako moze neka drzava u javnoj ustanovi da te naziva onako kako ona to zeli a da pritom kaze kako im je to naredjeno, sa viseg nivoa...
(To mi se dogodilo na jednom salteru)
Znaci da je svuda, sem u Srbiji, priznato kosovo. Kraj price.

Pa da, to je logicno tamo gde je Kosovo priznato

Član
Učlanjen(a)
27.11.2009
Poruka
1.306
Pa da. A to su samo neki uslovi, koje namece EU. Vezano za clanstvo.

Učlanjen(a)
30.12.2009
Poruka
354
Natrag