gospodo, grešite
u kršćanstvu nije i nema ništa novo
ali u pravom kršćanstvu, koje je prihvatilo Originalni Božji zakon, slijedilo Put Kristov
kroz poštivanje Božjeg Zakona, a također je prihvatilo i ostale Božje uredbe, propise
temelj kršćanstva je Božjih 10.Zapovijedi a ne nekakvih ljudskih, crkvenih
zatim nakon prihvačanja Božjeg Zakona - da bi postao pravi kršćanin treba se krstiti
Isus je pokazao i kako se to radi (prije njega je pokazivao Ivan Krstitelj)
Bog je odredio obred poniznosti, Isus je svojim primjerom pokazao da i tu uredbu poštuje
zatim slijedi Euharijstijsko slavlje, sam Spasitelj je jasno pokazao i odredio ljudima, grešnicima šta treba radit, kako to činiti
i to još prije cca 2000g.
a vi meni pričate da ja ustanovljavam neke nove zakone i da kao sad imamo neke novitete u kršćanstvu
ili se vi šalite ili nikada niste čitali Bibliju ili se pravite *englezi*
kršćanstvo je bilo onda čisto, sveto i ponizno i zadržalo je svoj oblik sve do danas
a to što se danas ljudi lažno nazivaju kršćani a ne ispunjavaju uvjete koje je BOG odredio jasno govori da ili neznaju pravu istinu-nisu još imali prilike saznati
ili znaju pravu istinu ali im ona nije prihvatljiva
kršćanstvo se nije promijenilo, ni propisi i neče se mijenjati nikada
lažno kršćanstvo sa sendvičima od šunke, svim njihovim iskrivljenim ritualima, obredima , zakonima (imaju i oni 10.zapovijedi ali falsificirane), propisima, Bog ne priznaje, dakle ne vrijede
grešnik ima pravo kad sazna istinu, samovoljno donijeti odluku, prihvača li istinu želi se spasiti ili odbija prihvatiti istinu , ali istinu nemože prilagoditi sebi i svom palom pokvarenom srcu
ako je i prilagodi sebi iz nekog razloga smatra se da je dobacio pravu istinu
može pred ljudima koji ne poznaju istinu glumiti da prihvača istinu i da je čak i živi
ali pred Bogom i ljudima koji znaju istinu-nemože glumiti, vješto se pretvarati
Jahve je BOG Jedan Jedini, neki ljudi, narodi, također govore i Jehova i to je ispravno
starožidovski jezik nije imao samoglasnike pa je u originalu na njihovom jeziku u početku bilo Ime Božje pisano bez samoglasnika četiri slova JHVH
Ime se može prevesti
Ja sam Onaj Koji Jesam, Onaj Koji od početka javlja kraj, Koji je prouzročio da postaje
znam da je ljudima danas istina, prava, nepatvorena, potpuno čudna, nepojmljiva i nisu oni krivi jer dosada nisu ni imali prilike vidjeti, čuti PRAVU ISTINU
a nisu imali prilke vidjeti zato jer se JEDNA DRSKA VJERSKA CRKVA- RIMOKATOLIČKA najviše borila protiv istine da je sakrije od ljudi
zašto ?
upravo zato jer istina razotkriva sva njihova đavolska djela, sve njihove lažne nauke
najviše su se borili protiv istine i da netko slučajno od ljudi ne sazna pravu istinu prihvati je i spai se
njih prava istina doslovce boli i vrijeđa