Isplaniran ili spontan zivot?

Učlanjen(a)
15.07.2010
Poruka
1.146
isplaniran. al opet dosta stvari se desavaju spontano . tako da nikad nemozes reci da si kompletno i sigurno isplanirao zivot. smile3

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Nekada sam mogla da isplaniram zivot i kada cu i sta da radim, ali danas kad nam svaki novi dan donosi puno iznenadjenja i neplaniranih dogadjaja, moram reci da mi je zivot spontan i da sam se polako navikla na njega kao takvog. Ponekad mi odgovara a ponekad ne...

Član
Učlanjen(a)
08.09.2010
Poruka
22
Спонтано испланиран живот је најбоља опција - спонтано правити планове и при томе мало користити и своју памет и интуицију.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Svako bi voleo da radi posao u kome uživa i da dobro zarađuje i da spontano planira kako da ga još više unapredi, ali često to nije moguće. Uživati u slobodi i realizaciji sebe zato podrazumeva kompromis...od nas samih zavisi koliko ćemo pri tome da se umaramo i da sebe trošimo i koliko ćemo naći volje i inspiracije da željenu slobodu ugradimo u svoj život... kako bi bili srećniji i zadovoljniji.

Član
Učlanjen(a)
12.05.2010
Poruka
16
Isplanirana spontanost :) Tako je najbolje. Neke stvari moras da planiras a neke ne. U tim planovima ostavis mesto za spontanost i time se resis svih mogucih stresova koji eventualno mogu nastati zbog ne ostvarenja planova :) Inace, generalno, spontanost je bolja.

Ne postoji isplanirana spontanost.

Natrag