ISIS tvrdi kako je najmanje 4000 njihovih terorista ušlo u Europu kao „izbjeglice“

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
11.10.2009
Poruka
66.917
Islamska država navela je kako je bez problema smjestila najmanje 4000 svojih terorista u Europi, kroz masovnu invaziju ilegalnih imigranata. Istovremeno, francuska policija potvrdila je da su u potrazi za jednim identificiranim teroristom u kampu poznatom kao „Džungla,“ u Calaisu.



Prema pisanju francuskog lista La Voix du Nord, tražena osoba identificirana je kao muškarac koji je napustio Siriju u kolovozu, zajedno s tisućama onih koje mediji uporno nazivaju „izbjeglicama.“

Dotični osumnjičeni terorist bez većih problema je došao direktno u „Džunglu,“ logor u Calaisu, gdje tisuće ne-bjelačkih parazita svakog dana pokušavaju na razne načine ući u Britaniju, bilo da se radi o otvaranju prikolica šlepera, provlačenju kroz Eurotunnel ili čak otimanju motocikala ljudima koji su u prolazu.

Francuska policija potvrdila je kako traženi čovjek spada u tjeralicu „tipa S“ – što označava izravnu prijetnju sigurnosti.

Trenutno, ovakav tip potjernice u Francuskoj je izdan za pet tisuća osoba – svi, dakako, ne-bjelački ilegalni imigranti koji su ušli na ovaj ili onaj način u Francusku u proteklih nekoliko mjeseci ili godina.

La Voix du Nord je dodao da policija trenutno traži ovog čovjeka u području Calaisa, ali je potraga logično otežana činjenicom da je logor u Calaisu bez ikakve kontrole, kao i okolno područje.

List Buzzfed citirao je jednog „glasnogovornika“ ISIS-a, koji se pohvalio kako je najmanje 4000 džihadista ušlo u Europu tijekom invazije proteklih mjeseci. ISIS-ov operativac, u razgovoru u blizini tursko-sirijske grancie, opisao je svoj „posao“ kao „krijumčarenje džihadista u Europu.“ Pritom je naveo kako je taj program bio „uspješan.“ „Samo čekajte.“

Ovaj ISIS-ov operativac navodno je bio službenik Sirijske vojske, koji se priključio pobunjeničkim snagama na početku tamošnjeg rata te je vodio pobunjenički bataljun pod zastavom američki financirane Slobodne sirijske vojske.

Prije godinu dana, ovaj muškarac prešao je na stranu ISIS-a, noseći sa sobom novac američkih poreznih obveznika.

Naš san je da bi kalifat trebao vladati ne samo u Siriji, nego u cijelom svijetu, a to ćemo uskoro imati, to je božja volja,“ rekao je.


izvor : pandora.kreativisti.org
 
Natrag
Top