ISIS-ovac upozorio Europu: Više od 4.000 operativaca su među izbjeglicama, samo čekajte!

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
11.10.2009
Poruka
66.907
ISIS-ovac upozorio Europu: Više od 4.000 operativaca su među izbjeglicama, samo čekajte!




  • isis.jpg


    “Više od 4.000 fanatičnih i naoružanih pripadnika ISIS-a prokrijumčareno je u Zapadne zemlje”, tvrdi jedan Sirijski operativac. U ekskluzivnom intervjuu za BuzzFeed ovaj je islamist napomenuo kako se islamski operativci krijumčare preko slabo čuvane oko 900 kilometara duge turske granice do bogatih europskih zemalja.

    Napomenuo je su opasni i naoružani pripadnici ISIS-a spremni te predviđa potpuno uspjeh operacije. ”Samo čekajte”, rekao je uz osmijeh u intervjuu 30-godišnji ISIS-ovac čiji identitet nije otkriven.

    Napomenuo je kako će vojska biti raspoređena u cijeloj Europskoj uniji.

    Tajno infiltriranje u europske zemlje zapravo je početak veće operacije osvetničkih napada na zapadu u smislu odmazde za američke koalicijske napade. ”Ako nas netko napadnem, onda ćemo sigurno napasti i mi njih”, zaključio je ISIS-ovac.

    Klikni LIKE ako si protiv masovne imigracije!

    Pri tom, ekstremisti islamske države za infiltraciju iskorištavaju ranjivu situaciju i osjetljivost europskih zemalja na izbjeglice. U dogovoru s lokalnim krijumčarima pokušavaju se uklopiti i putovati u skupinama migranata koje preplavljuju Europu.

    Više od milijun izbjeglica pobjeglo je prema Turskoj, očajni da se maknu od krvoprolića u Siriji, piše portal Express. Od tamo se preko Mediterana nastoje prebaciti dio Italije. Zatim se većina izbjeglica stremi prema ‘velikodušnim’ zemljama poput Njemačke i Švedske tražeći azil.

    ”Operativci se zapravo vode kao izbjeglice”, rekao je anonimni ISIS-ovac.

    Zabrinjavajuće tvrdnje ovog Sirijca potvrdila su i dva turska krijumčara. Jedan je ispričao kako je pomogao da se u Europu prebaci više od deset pobunjenika ISIS-a.

izvor : sloboda.hr
 
Član
Učlanjen(a)
16.03.2013
Poruka
19
U ovome ima puno istine .... Samo cekamo kad i gdje ... vijest na naslovnici bude ... Bomba riknula u ....
 
Natrag
Top