Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Postoji fora sa trial verzijom kada uzmeš test, podesiš godinu na uređaju npr 2010 i radiće bez plaćanja.Po meni najbolji od svih playera koji podrzavaju mac adrese je IMPlayer Jedino sto se placa ,ali sa free verzijom se moze ubaciti jedan server i to samo tv kanali bez VOD...za sve ostalo se placa..Pogledajte prilog 140792
copy paste tivimatePo meni najbolji od svih playera koji podrzavaju mac adrese je IMPlayer Jedino sto se placa ,ali sa free verzijom se moze ubaciti jedan server i to samo tv kanali bez VOD...za sve ostalo se placa..Pogledajte prilog 140792
Evo instalirao sam sebi iptv extreme sa Play Stora, besplatnu verziju i moram priznati da je stvarno dobra aplikacija. Ranije sam imao neku pro verziju ali stvarno ova free ima sve sto treba.po meni iptv extreme je puno bolji od tivimate,ne znam sta ste se svi uhvatili tivimate,i u mac(stalker) opciji tivimate jos ima puno gresaka..meni je stalno izbaciva na nekim listama error401 error 403 dok na iptv extreme nema problema..samo mali minus u extrem je dizajn staromodan
copy paste tivimate
i plus vidis do kad lista radi i koliko ih ima nakacenih na tvoj mac(xtrem kod) dok na tivimate to nema i ne pise do kad traje mac,+ s mobitela mozes ubacit listu na extrem(na box) bez zezanja i ponovnog upisivanja,samo mac upises od boxa i dodajes listeEvo instalirao sam sebi iptv extreme sa Play Stora, besplatnu verziju i moram priznati da je stvarno dobra aplikacija. Ranije sam imao neku pro verziju ali stvarno ova free ima sve sto treba.
u free ott navigator se može ubaciti n lista a vod radi normalno, jedino ograničenje što se toga tiče u odnosu na plaćenu verziju je da samo jedna može biti aktivna pa se moraš prebacivati što i nije neki problemPo meni najbolji od svih playera koji podrzavaju mac adrese je IMPlayer Jedino sto se placa ,ali sa free verzijom se moze ubaciti jedan server i to samo tv kanali bez VOD...za sve ostalo se placa..
Pitaš za ott navigator ili za tivimate?Poštovani
Možda upadam ali dali radi samo preko boxa ili moze i na mob
I kako doći do račun ....dali je besplatno ili placanje?
Hvala