IPTV Android aplikacije

Učlanjen(a)
13.12.2020
Poruka
150
Мени се највише свиђа TvMate апликација има највише опција за подешавање, ради и даљински на x96 mini по бројевима канала што олакшава кориштење.
Koji Tv Mate koristiš mogu li se ubaciti macovi u njega.
 
Član
Učlanjen(a)
30.10.2009
Poruka
37
TiVimate najnovija verzija, placena , radi sjajno. Link na google prodavnici ili na
Kod:
https://epg.serbianforum.org/Alati/Android/Media-players/
Free i krekovane starije verzije su dosta osakacene. Ne mogu macovi, moze samo jedna lista, nema search, epg brljavi i jos neke sitnice, zavisi koju "verziju" koristite.
 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
11.10.2009
Poruka
28
Imam acount za TiViMate 3.5, medjutim EPG ne radi.
Probao sledece portale: kamiondzije, maratonci, zikinadinastija, besnakobila [mislim da je to jedan te isti portal]. Svi portali rade, medjutim nema EPG-a. Probao da ubacim EPG source, konkretno ovaj URL: http://epg.serbianforum.org/losmij/epg.xml.gz medjutim, bez promene.
Pitanje glasi: da li postoji mogucnost da za neki od gore navedenih portala resim problem prikaza EPG-a, ili mi recite koji od nasih portala ima EPG na TiViMate. Takodje, bitno je i da je EPG tacan. OTT-Navigator pokazuje EPG na neke portale, ali vremenski nije tacan, pa i tu moze neki savaet, ako ko zna.

Hvala unanpred!!
 
Član
Učlanjen(a)
16.06.2010
Poruka
510
Imam acount za TiViMate 3.5 premium, imam na Google pay registrovanu platnu karticu i kada idem na izbor uplate godišnje pretplate i pritisnem GOTOVO ništa se ne dešava....u čemu grešim?
 
Natrag
Top