Plasio sam se da je tako nesto. Hvala na odgovorunajverovatnije zato sto gleda i gazda liste, tj. onaj sto je platio za listu, a mozda i vise njih
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Plasio sam se da je tako nesto. Hvala na odgovorunajverovatnije zato sto gleda i gazda liste, tj. onaj sto je platio za listu, a mozda i vise njih
da li postoji premium verzija TiviMate za MAC portaleja nisam testirao.....probajte ovu beta.....
Pozdrav dali bi mogao malo detaljnije da objasniš za Samsung kako da se sve odradi.Koji pleyer i kako dalje Hvala.E to ne znam, nemam LG, znam za Samsung Smart IPTV da može, staviš na USB stick, ubodeš i instaliraš.
Aplikacija je Smart IPTV. Evo ovdje ti piše šta i kako, da ti ja sad ne prevodim:Pozdrav dali bi mogao malo detaljnije da objasniš za Samsung kako da se sve odradi.Koji pleyer i kako dalje Hvala.
https://siptv.eu/howto/sammy/
Za eon ti i ne treba Android box... instaliraj ga na nekom telefonu ili tabletu. Eon apk ima mogućnost "cast screen" ako su ti oba uređaja na istom WiFi. Takođe možeš i kupiti usb to hdmi kablić.... pa fizički povežeš sa tv.Хтео бих да направим листу (са епг) за иптв плејер и да то користим на свом Самсунг телевизору који има Орсеј ОС.
Постоји ли могућност да некако преузмем стрим који ми шаље провајдер?
Разлог је што немам андроид него Орсеј и не могу да користим еон ако немам андроид бокс.
Послато са SM-N9005 помоћу Тапатока