Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ide i tizen bez problema.ssiptv ide na samsungu koji nije tizen a extra app
Tako je. Kad sam prvi Samsung smart tv kupovao, nije bilo ni reci o tizenu, a tek ne o nekakvom duplexu (koji je btw odlican). Na tom tv-u je jos uvek instaliran smartiptv i super sljaka.Pa čovjek je rekao da je kupio Samsunga malo prije izlaska Tizen OS, dakle onda ima Orsay, na koji ne ide DuplexPlay.
Pozdrav društvo skinuo sam ovaj IPTV i instalirao našao jednu liniju ali kako god da ukucam javlja da ne valja da nije u redu ili url ili username i paswordAdvanced player-v1.7.SF.Mod.v1.stalker player
za android ,prerada plejera naseg kolege iz vipa parabolicxtc
Maknute reklame(blokirano) ,google analytics , SF start screen ,solidno otvara stalkere preko maca......
Pogledajte prilog 134791
Pogledajte prilog 134700
Kod:https://epg.serbianforum.org/Alati/Advanced%20player-v1.7.SF.Mod.v1.stalker%20player.apk
testirano na android box-u
Tema je Iptv android aplikacije ,neznam šta ti tu nije jasno .Nađi temu ili otvori novu koja će se bavit Aplikacijama za tv uređaje.Jel mi moze neko reci koju iptv app mogu instalirati preko usb na METZ TV. U pitanju je ovaj tv
pogledaj imaš li ss iptv...crno bela ikona,Jel mi moze neko reci koju iptv app mogu instalirati preko usb na METZ TV. U pitanju je ovaj tv