Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.064
INXS
wallpaper08.jpg




AUSTRALIJSKI BEND INXS POJAVIO SE SREDINOM 80’S . SVRSTAVALI SU IH U ROCK, NEW WAVE, NEKI POD POP. BEND SE PROSLAVIO ALBUMOM “KICK” I HITOVIMA “NEED YOU TONIGHT”, “DEVIL INSIDE”, “MISTIFY”, “ NEVER TEARS APART”. POREKLOM AUSTRALIJANCI, ZA POTPUNU SLAVU IPAK IM JE BILA POTREBNA AMERIKA. BEND JE POCEO ’77. SA 4 CLANA, 3 BRATA FARRIS, I VOKAL (POKOJNI) MICHALE HUTCHENCE. ZA SOBOM IMAJU 11 STUDIJSKIH ALBUMA. OSIM “KICK-A” , VELIKI HIT JE BIO I ALBUM “X” IZ 90’S ,”BY MY SIDE”,”SUICIDE BLONDE”, “DISSAPER”. POSLEDNJI ALBUM JE SNIMLJEN ’97. “ELEGANTLY WASTED”, ISTE GODINE PEVAC MICHAEL HUTCHANCE IZVRSAVA SAMOUBISTVO. BEND NASTAVLJA SA RADOM NAKON NJEGOVE SMRTI SA PEVACEM J D FORTUNEOM, KOJEG SU ODBRALI PUTEM TV TALENT SHOWA. MICHAL HUTCHENCE JE U BITI I BIO RAZLOG POSTOJANJA I USPEHA GRUPE, ONI JOS UVEK POSTOJE, ALI… SVE JE TO BLEDA KOPIJA NEKADASNJEG BENDA. MICHAEL JE STRASNO VOLIO SLAVU, UZOR SU MU BILI: JAGGER, MORISSON, IGGI POP, NICK CAVE, UGLAVNOM JE PISAO ZA BEND. MICHAEL HUTCHANCE JE BIO HARIZMATICAN, PRIVLACAN, ZAHVALJUJUCI KOME JE OVA GRUPA BILA TRAZENA I POPULARNA.EVO NEKIH MOJIH OMILJENIH PESAMA, MOJE OMILJENE GRUPE IZ TOG VREMENA…
 
Poslednja izmena od urednika:
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.978
Jedna od mojih omiljenih :)

 
Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
4.679
Antologija. Pjesma za sva vremena.

 
Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.064
INXS snima album u čast svoga frontmena Michaela Hutchencea


Dodato posle 20 Sati 8 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

INXS1.jpg
Australska grupa INXS odlučila je snimiti album u sjećanje na Michaela Hutchencea. Uz pomoć gostiju snimit će prepjeve svojih najvećih hitova, a njihovoj su se ideji već odazvali Rob Thomas iz Matchbox Twenty, te Brandon Flowers iz The Killersa.
Početkom ove godine grupa je ostala bez pjevača J.D. Fortunea koji im se pridružio 2005. nakon audicije, a umjesto da potraže novoga odlučili su odati počast pokojnome Hutchenceu.
Prvi se odazvao Rob Thomas te u studiju snimio klasik "Never Tear Us Apart" (nju je već pjevao prošle godine na australskoj turneji s Matchbox Twenty kada im se na pozornici pridružio bubnjar INXS-a Jon Farris), a njega je slijedio Brandon Flowers iz The Killersa koji je prepjevao "Beautiful Girl".
Nije još poznato kada će album ugledati svjetlo dana, no simbolično bi bilo da to bude u studenom ove godine, na 12. godišnjicu Hutchenceove smrti.
HUTCH.jpg


 
Poslednja izmena od urednika:
Natrag
Top