Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
koja se ne depilira ta i tesko odrzava higijenu a i brate slatki da se primetiti culom mirisa. a sto se tice muskaraca ... nama najvise "odgovara" kad se frizura menja svremena na vreme ... zar ne ... mljac mljac
moja frizura koju furam vec 10 goina je ... nularica :acute:e sad zamisli dve 'nularice" ( moju i :blum3: ) ...Da se depilira, to da. Ali u ovom slucaju frizura, nalik tvojoj......(mislim na onu frizuru od pre ako ti se kosa nije vratila, ha ha) nema puno izbora. Menjanje, kombinacije i tako to, u redu.
Obožavam njenu malenkost,kada je izdepilirana 100%.Za one koji vole malo frizurice,mogu pogledati kako to izgleda ovde . Samo opušteno i uživajte u depilaciji...:yahoo:
Šta treba da uradite: Svaka kozmetičarka, koja dobro radi svoj posao i drži do svog renomea, treba da zna šta želite kada izgovorite reč "Holivud". Ako nije sigurna, biće sasvim dovoljno da joj kažete: "Skini mi sve!".
Top-savet: Ukoliko imate jake malje, onda je ovaj stil samo za "povremenu upotrebu", jer ćete, u suprotnom, trpeti žestoke bolove i bockanja. Najbolje je da se uradi voskom jer bi brijanje moglo da iziritira kožu. Osećate napon kreativnosti? Zalepite malo štrasa (onaj što se stavlja na dekolte!) ili neku privremenu tetovažu.