Intervju EVA RAS: NATALIJA I BANE SU IMALI SEKS

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Glumica tvrdi da su je svi na Farmi mrzeli jer je znala šta se dešava

35875.jpg

Eva se dočepala slobode.
Glumica nije dospela do finala, a imanje u Lisoviću napustila je s gorkim osećajem da su joj farmeri radili o glavi i da su jedva čekali da joj vide leđa.
- Dala sam im usranu motku, a oni su je uzeli i oterali me u snežnu noć. Niko nije dolazio da vidi kako sam, niti da mi upali vatru. Bili su srećni zbog mog odlaska.
* Prvi konflikt na Farmi imali ste sa Zoranom Pavić...
- Ona se naljutila jer sam je nazvala baba-devojkom. Kako se drugačije zove starija devojka? Zorana je prazna i zla žena. Ona je pričala gadosti o meni, te kako ja njima kvarim šou, te kako ne mogu da se zezaju zbog mene... Jezivo je sve to.
* Sa Marijanom ste takođe bili na ratnoj nozi. Kako njega opisujete?
- Marijan hoće samo pare, jer je prodana duša. Napravio je od sebe budalu kad mi je dao štapić. Rekao je da mogu majka da mu budem. Ja kažem, drago mi je što mu nisam majka, jer ona nema upalu mišića od hladnoće u izolaciji, već ja. Marijan je marginalni političar. Beznačajan je.
* Govorili ste da su se Natalija i Bane seksali u toaletu...
- Natalija i Bane su iz toaleta izleteli kao opareni. Odmah nakon toga je stiglo pismo od Zadruge sa zabranom da se unutra ulazi u parovima. Sigurna sam da i u kupatilu imaju kamere i da su sve videle.
* Osetili ste miris sperme u kupatilu. Ko je masturbirao?
- Svi muškarci su to radili, osim Ekrema. On je jadničak onanisao u spoljnom smrdljivom klozetu, nad svim onim fekalijama koje su navirale.


(G. D.)
Nagovarala sam Ekrema da povali Vesnu

* Da li je Ekrem zaista bio zaljubljen u Vendi?
- Jeste, bio je zaljubljeni tetreb. Rekla sam mu da mora da je povali, da pokuša. On nije hteo, njemu je bilo dragoceno da priča s njom i da uživa u njenoj lepoti.


Izovr:Kurir
 
Natrag
Top