Član
Učlanjen(a)
17.04.2010
Poruka
57
Na pc racunaru koristim adsl. Na laptopu imam karticu wireless network (atheros ar5005g w.n.) sta treba da uradim pa da i na laptopu mogu koristiti internetod adsl sa racunara?

Član
Učlanjen(a)
29.09.2010
Poruka
142
Dal ti je uopste adsl modem wireless,posto vidmi da si naveo da ti lap top ima wireless karticu.Ako jeste reci koji OS imas pa ce ti se objasniti.Uglavnom daj malo vise informacija...sta hoces,sta imas itd pa ce ti se objasniti korak po korak ako treba

Član
Učlanjen(a)
17.04.2010
Poruka
57
OS JE WIND. XP. HOCU DA I NA LAPTOPU KORISTIM INTERNET. IMAM KLASICNI RUTER A U RACUNAR SAM DANAS UBACIO TP-LINK 54Mbps EXTENDED RANGE WIRELESS G. INSTALIRAO SAM DRAJVERE. KONEKCIJA POSTOJI ALI NE MOGU DA OTVORIM INTERNET.

DA. I TADA INTERNET RADI. OS JE WIND. XP. HOCU DA I NA LAPTOPU KORISTIM INTERNET. IMAM KLASICNI RUTER A U RACUNAR SAM DANAS UBACIO TP-LINK 54Mbps EXTENDED RANGE WIRELESS G. INSTALIRAO SAM DRAJVERE. KONEKCIJA POSTOJI ALI NE MOGU DA OTVORIM INTERNET.

Mlada nada
LEGEND
Učlanjen(a)
08.04.2010
Poruka
1.292
Koji je modem?
I da ,pisanje velikim slovima na forumu je zabranjeno.

Član
Učlanjen(a)
17.04.2010
Poruka
57
Izvinjavam se za moju glupost. Na laptopu imam karticu wireless network (atheros ar5005g w.n.) Na PC racunaru klasicni adsl ruter. Danas sam u racunar ubacio i TP-Link 54Mbps Wireless G. Da li postoji resenje za moj problem?

Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
ma samo treba da spojis kablom laptop na ruter i to je to

Član
Učlanjen(a)
29.09.2010
Poruka
142
Ako neces da koristis wireless onda uradi kao sto ti je rekao n3m3sis,ako hoces onda je prica malo komplikovanija

Natrag