Internet zarada: Dungeon and Treasures

Član
Učlanjen(a)
17.12.2009
Poruka
5
Poz svima. Nisam primetio da ima tema, pa otvaram ovu. Elem, zanima me da li iko ima nalog na sajtu Dungeons & Treasures : The adventure game that pays you to play ! To je inace sajt pomocu koga se moze sigurno zaraditi novac na netu. Ima par nasih ljudi, koliko sam ja video.

U osnovi, istrazuju se tamnice, u njima dobijate zlato, koje se na raju meseca konvertuje u pravu lovu. Zarada u pocetku nije velika, mesecno mozda dolar, ali se pomocu referala i pomocu malo ulaganja, moze povecati na mnogo vise. Pretpostavljam da ima ljudi koji zaradjuju i nekoliko stotina dolara. Vredi da pokusate.

Evo link, pa ako bi neko hteo da mi bude referal
http://www.dungeons-treasures.com/index.php?p=35876
 
Član
Učlanjen(a)
17.12.2009
Poruka
5
Reci mi koliko zaradjujes i mozda se i registrujem :) refferal :D Koliko se brzo napreduje i nekoliko detalja... Pozz
 
Učlanjen(a)
06.09.2011
Poruka
5
U početku nećeš puno zarađivati, znači možeš napadati i prodavati robove, ujedno i raditi svaka 24 sata, shvati to kao igru, Dungeon and treasures je nebo i zemlja za ovu igru zaista. Ovo će ti biti zanimljivo za igrati. Ja sam krenuo prije tri mjeseca i igram svaki dan daleko sam dogurao. Glavni igrači si isplaćuju 700-1000 € tjedno, jasno ja sam jako daleko od toga, ali prihvatio sam to kao igru i ništa više, sve ovisi kojim smijerom želiš ići, ako se regaš, stojim ti na raspolaganju na mom novom blogu a možeš mi se javit i porukom u samoj igri. Lijep pozdrav.
BLOG Anno1777
 
Natrag
Top