Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
To sto trazis je od Bokija konvertor listi i ip domain. Sa tim ne moze da se proveri dali neki mac radi.poz svima.dali postoji alat sa kojim se moze sken mac liste.recimo imam 50 mac i onda sa alatom da se sken i on pokaze koje rade,a koje ne.Znaci da ne mora recimo jdnu po jednu da ubacujem u stb ili sfvip
openbulet napravi config od tih 50 macova i preskenirajpoz svima.dali postoji alat sa kojim se moze sken mac liste.recimo imam 50 mac i onda sa alatom da se sken i on pokaze koje rade,a koje ne.Znaci da ne mora recimo jdnu po jednu da ubacujem u stb ili sfvip
znam sta je to od bokija,to mi isto trebaTo sto trazis je od Bokija konvertor listi i ip domain. Sa tim ne moze da se proveri dali neki mac radi.
Imas na internet program Xenu, on moze da proveri dali neka lista radi.
imaš neki tutorijal kako napraviti openbullet config od Macovaopenbulet napravi config od tih 50 macova i preskeniraj
imas na youtube, i kako napraviti i gotov da skines.. pa se ucis... kad pogresis ides iz pocetka, dok ne naucis...imaš neki tutorijal kako napraviti openbullet config od Macova