Internet TV (Skripte i Aplikacije)

Učlanjen(a)
08.05.2010
Poruka
107
Samo jedna mala proba.

IskonTV

255d767.png

Kod:
http://goo.gl/Ko3Fw8
Liste potražite na ekranu ako ste među onima kojima skripta radi.
Kome neće nema veze jer svakako brojimo sate do kada će ova skripta da radi..:beee:
Pozdrav
Evo kod mene radi jos uvek.....

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
930
I meni radi. Samo ne treba se previse uzdati u ovo, podatci koji su u skripti su vec na forumu i ima ih svako tako da je pitanje vremena do kad ce da mrda. Ali kad je dzabe i sirce je slatko, koliko toliko :)

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
Ne shvatam ove komentare: radi ali, ne znam do kad će i slične.
Umjesto riječi hvale za onoga ko je omogućio stalna zvocanja.

Nasa posla........

Viet ce raditi dokle radi kukis.........a za Iskon lepo mag je napiso da je test verzija,i samo pokazao da se moze i on gledati na taj nacin.........

Ja se stalno pitam sledece...........:beee:

Učlanjen(a)
27.11.2012
Poruka
2
jel može meni ta tvviet ako nije problem,ne djelim okolo a da sad počnem pisati neke bezveze postove banovali bi me.Hvala vam unaprijed kakav god odgovor bio

Član
Učlanjen(a)
27.03.2011
Poruka
267
pa brate kako misliš da ti neko da ako se tek registruješ
ni meni niko nije dao odma, malo sam postavljao dokumentarce i igrice čisto da se vidi neka korist i eto, ništa mnogo ali dovoljno da bi mi neko poslao na pm nešto :)

Član
Učlanjen(a)
01.07.2010
Poruka
95
jel može meni ta tvviet ako nije problem,ne djelim okolo a da sad počnem pisati neke bezveze postove banovali bi me.Hvala vam unaprijed kakav god odgovor bio

Ovde se sve kao nešto krije a posle 2 minuta možeš skinuti na drugim sajtovima i to bez registracije, limita itd. Stvarno žalosno.

Natrag