Internet TV (Skripte i Aplikacije)

Član
Učlanjen(a)
27.03.2011
Poruka
267
znam da radi toliko dugo ali sad je još više ljudi doznalo tako da će uskoro biti ćao čim doznaju glavni :)
i iskon skripta je isto dugo radila (doduše ne ovoliko) pa više ne radi

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
znam da radi toliko dugo ali sad je još više ljudi doznalo tako da će uskoro biti ćao čim doznaju glavni :)
i iskon skripta je isto dugo radila (doduše ne ovoliko) pa više ne radi

Pa ok..nek radi koliko radi.....sta smo trebali da gledamo nas 5-6 i pravimo se ludi,posto je skripta nastala u nasem stafu....

Pre nego sto je uopste postavljena na forumu javno odmerili smo trebali se postaviti ili ne,i zakljucili da treba jer nismo sebicni ...

Kada crkne,docice neka nova......

Član
Učlanjen(a)
27.03.2011
Poruka
267
ma ok naravno, sve što je nelegalno neće zauvek trajati
zanimljivo što ova skripta nije objavljena na prvoj strani pa nije tako veliki broj ljudi znao, tek se sad krenulo ozbiljnije kad je neko započeo raspravu o tome
možda bi tako trebali i za ostale, pa da ih imaju samo oni koji redovno prate i oni koji čitaju sve. Ako nekom treba nešto potrudiće se i naći :)
Uostalom ja imam sve te kanale na tv-u pa mi nije važno toliko nego kažem zbog drugih

Član
Učlanjen(a)
18.11.2009
Poruka
243
Jel za ovo treba Java? Ako treba onda neka hvala, Java na XP nikako...ogromna rupa na istoj :D

Član
Učlanjen(a)
18.11.2009
Poruka
243
i o5 Java app...i tako ja istall Java na moj Xp da bi mogao da odbrojavam dane dok ovo radi :bfghb::bfghb::buba_lcd:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
24
Samo jedna mala proba.

IskonTV

255d767.png

Kod:
http://goo.gl/Ko3Fw8
Liste potražite na ekranu ako ste među onima kojima skripta radi.
Kome neće nema veze jer svakako brojimo sate do kada će ova skripta da radi..:beee:
Pozdrav
Meni radi na XP u Hrvatskoj.

Natrag