Internet TV (Skripte i Aplikacije)

VIP IPTV
Učlanjen(a)
25.11.2011
Poruka
2.099
Ovisi o tome koju skriptu imas...ona starija jos radi...ponova - ne.

Starija je radila tako što je uzimala parametre od 2 besplatna kanala (24 Sata i Studentska) koji su nekad radili bez logovanja preko vingd kada se uđe na stranicu Iskona, više ne radi. Nova to radi i ako ste registrovani izvući će sve kanale isto onako kako bi ih izvukao URL Helper, CooJah i sl. Vjerovatno neke stare liste i rade koje su napravljene sa aplikacijom a svi koji su upućeni u to znaju zašto kod nekih rade a zašto kod nekih ne. Lista koju napravite važi samo za vas.

Sve sam objasnio ovdje:

http://serbianforum.org/threads/internet-tv-skripte-i-aplikacije.471085/page-36#post-1449677

Član
Učlanjen(a)
18.11.2009
Poruka
243
A bila je odlichna, kad se samo setim SK kanala na Iskonu...eh to su bila vremena, gledanje tennisa, premier lige, eh to lepo beshe :D i o5 Hvala D3n1s!!!

Učlanjen(a)
11.04.2014
Poruka
23
Ako se koristi vingd onda lista vazi 24 sata za ovu aplikaciju.Vingd se kupuje ,lista sa malim brojem kanala.Postoji li resenje za kompletnu aplikaciju.Pozdrav

VIP IPTV
Učlanjen(a)
25.11.2011
Poruka
2.099
Ako se koristi vingd onda lista vazi 24 sata za ovu aplikaciju.Vingd se kupuje ,lista sa malim brojem kanala.Postoji li resenje za kompletnu aplikaciju.Pozdrav

Naravno da postoji, samo ne za nas, a to što su kanali ukinuti najveći smo krivci baš mi. Mislite da oni ne gledaju ovu temu? x puta sam rekao da lista važi samo vama koji je napravite a opet su liste završavale javno, da ne nastavljam Sandy187 je već rekao ono što sam ja mislio:

I wont accuse anyone here, but it is our own fault when we loose streams (or access to streams), we have killed many good things in the past with our greed for glory and attention, yes it may be good to share, but along the way that sharing gets corrupted by stupidity, ignorance and the need for "likes" or even cash, these legit broadcasters of live streams they already know we can access the streams freely, most even know how we do it, and most just ignore us as not everyone can afford to pay for their premium streams, but when we corrupt it with social media (what is the point of this, did we not have enough friends in our childhood, were we not liked enough as children) do we need to blog about streams for the glory, do we need to take our knowledge of good free streams and embed and re-stream for profit, as some of us charge a fee for viewing, while others layer it with a 101 ads.... etc.... so enough talk, there is no point in boring everyone else with our mistakes, our ignorance, our stupidity or our greed.... happy streaming everyone, and remember this opinion is mine to make.

VIP IPTV
Učlanjen(a)
25.11.2011
Poruka
2.099
ima li beinova unutra?

Znao sam ja da ćeš se ti javit, dok sam ih brisao (mislim beIN sports :D ) mislio sam o tebi (mislim ne tako :D ).

Nisam 100% siguran al mislim da ih trenutno nema. Dosta sportskih su ukinuli ili su promjenili playpath. Trenutno ima 133 kanala (na njihovoj stranici 102), sve osim MBC kanala, Dubai One i Fox Movies je smeće.

Natrag