Udpxy Restarter
Mislim da smo gotovo sve omogucili na ovom forumu za gledanje internet Tv ,pocev od tutorijala,skripti,programa....Evo jos jedne skripte koju je naptavio moj prijatelj
losmij a koju sam ja da se nebi kopirala na druge forume doradio u jedan mali program.On je tu skriptu bio napravio samo meni ali eto da ne budem sebican postavicu je ovde da je i drugi mogu koristititi jer sam sasvim siguran da se losmij nece naljutiti....
Pomocu ovog programa mozete restartovati koliko god zelite udpxy servera,i potrebno je da samo upisete njihovu IP adresu : Port (klikom misa na IP
ort otvorice se notepad gde mozete upisati i usnimiti tekst klikom misa na dugme Save ....Zatim preostaje jos da kliknete misem na dugme restart i udpxy(jedan ili vise) ciju ste ip adresu i port upisali u notepat restartovace se ravno 10 puta za manje od sekunde...Ovaj alat vam omogucuje da ne idete na server status i tamo restartujete udpxy vec direktno iz samog programa i na taj nacin izbacite aktivne klijente i nakacite se na taj server da gledate tv kanale sa njega....Odlicna stvar za udpxy koji imaju ogranicenja za aktivne klijente.....
Kod:
http://www.mediafire.com/download/8gucdbrmkml5365/SF_Udpxy_Restarter.rar