Internet TV (Skripte i Aplikacije)

Učlanjen(a)
06.06.2014
Poruka
186
zasto kad se pokusam ulogovat ovo se pojavi :/ sve sam korake odradio er.JPG

LEGEND
Učlanjen(a)
01.11.2012
Poruka
2.763
Ne znam gde treba da sačuvam onaj dokument kad ubacim user i pass ...ja to sacuvam al nista se ne desava ...
Pratim upustva, skripta radi perfektno, ali boki, dogjem do 63 kanala, nema onih 80 koji kazes? Gde je kvaka?
Nisi se uspješno logovao, skripta radi i bez naloga ali onda nemaš full listu kanala

Definitivno je do JAVE...kod mene je bilo isti problem..sada nema problema.
E sad sta mu je ovo kad idem na logovanje
Pogledajte prilog 52427
zasto kad se pokusam ulogovat ovo se pojavi :/ sve sam korake odradio Pogledajte prilog 52428

Nema to veze do jave.. skripta je php, nije uopšte rađena u javi i pokreće se samo komandom iz cmd-a.
Kod onih kome ne pokazuje uopšte kanale problem se može da javi jedino ako imate instaliran PHP na računaru, jer skripta je prilagođena da vuče portable php koji sam već stavio u nju. (rješenje je da izbrišete PHP sa računara ako ga imate instalirano)
Za one kojima se otvara a nemaju full listu kanala, moraju da nakon sto naprave nalog i dobiju sifru da odu na sajt i loguje se preko browser-a i prihvate uslove korišćenja, pa tek nakon toga da te podatke unesu u text dokument preko logovanja.
Text dokument nakon izmjene samo sačuvajte bez ikakog mjenjanja putanje ili imena datoteke.
Ako vam se pojavi full lista, više nema potebe da radite logovanje jer dokument sa vašim podacima se sačuva na računar odakle se ubuduće poziva. ***Logovanje odradite samo jednom (naravno dok ne uspije)

Ove greške kod @bobanku i @nimla0 su već nešto drugo,ne nalazi putanju početne datoteke (da li vam se greška javlja i pokretanju uputstva i same skripte ili samo kod logovanja)
Vjerovatno nisi admin na svom računaru, vec koristiš profil sa ogranicenim privilegijama i ne mozes da pristupis ovoj lokaciji %APPDATA%
C:\Documents and Settings\{username}\Application Data -kod win XP
C:\Users\{username}\AppData\Roaming -kod win Vista,7,8
Probajte to da rješite.

Ako budete imali problema i nakon ovog, pišite pa ćemo rješavati.
:tease:
Pozdrav

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
13.04.2011
Poruka
695
Nisi se uspješno logovao, skripta radi i bez naloga ali onda nemaš full listu kanala

Nema to veze do jave.. skripta je php, nije uopšte rađena u javi i pokreće se samo komandom iz cmd-a.
Kod onih kome ne pokazuje uopšte kanale problem se može da javi jedino ako imate instaliran PHP na računaru, jer skripta je prilagođena da vuče portable php koji sam već stavio u nju. (rješenje je da izbrišete PHP sa računara ako ga imate instalirano)

:tease:
Pozdrav
kao ovo izbrisati ...php....sa racunara to nikad nisam brisao

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
Ok je sve spakovano.......nece raditi samo onima koji vec imaju instaliran php u racunaru i dolazi do sukoba sa php iz same skripte...Taj problem sam i ja imao u samom startu jer sam imao instaliran php zbog neke tamo ranije odradjene skripte......Resenje je da se iz c/ProgramFiles obrise php,restartuje zatim racunar,odradi logovanje u browseru po upustvu vec datom,a zatim login podaci i unesu takodje po vec datom upustvu.......Preostaje jos Startovanje skripte i sve ce raditi bez problema.......to je cela filozofija.....

[raw]<iframe class="imgur-album" width="100%" height="550" frameborder="0" src="http://imgur.com/a/u6WLn/embed"></iframe>[/raw]

LEGEND
Učlanjen(a)
01.11.2012
Poruka
2.763
SF TorrentTV skripta

Čujem da ima novi članova koji još nisu savladali ruski jezik, pa evo im idealne šanse.

JjG16Wb.png

:download:
Kod:
http://www.mediafire.com/download/b93gkx7z6crj278/SF+Torrent+TV.rar

Lista se sastoji od torrent stream-ova pa je otvarajte se AcePlayer-om ili nekim drugim TS player-om.
Nadam se da će ovaj put skripta svima glatko da radi, bez dodatnih podešavanja..
0ZX9BIy.gif

*jednom kreirana lista moguće je da radi duži period jer adrese su statične i ne mjenjaju se često

Skripta napisana u Javi, a @boki71 je opet odradio posao pakovanja i upload-ovanja.

Pozdrav
sYXjaLs.gif

Poslednja izmena:
Natrag