- Učlanjen(a)
- 30.03.2014
- Poruka
- 1.005
Da, želio bih imati taj url Na LG rade svi i to je mala prednost. Jesi li probao neki url koji radi.radi i na samsungu, samo treba imati url od portala koji je platio smartersu registraciju za svoj domen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Da, želio bih imati taj url Na LG rade svi i to je mala prednost. Jesi li probao neki url koji radi.radi i na samsungu, samo treba imati url od portala koji je platio smartersu registraciju za svoj domen
Hvala na preporuci za Don TV..Odlična aplikacija, jedna pd boljih koje sam probao na Samsung TV.Za Samsung Tizen probaj:
- Duplecast
- Ibo Player
- Bay TV
- Nanomid
- Don TV
Sve se nešto sitno plaćaju, ali imaš 7-14 dana free pa vidi koja ti odgovara.
Kako ga nabaciti ja sam probao na Samsung ali neće.Mislim deka SSIPTV radi, plus je besplatan.
SS IPTV may be installed from official LG Smart World on this platform, in any country.Kako ga nabaciti ja sam probao na Samsung ali neće.
Prije je islo i na samsung do neke verzije. Posle nije radilo. Pa su ljudi napravili da ubacis preko usb kljuca. Da li jos radi na novijim, nemma pojma na zalost. Malo poguglaj.SS IPTV may be installed from official LG Smart World on this platform, in any country.
Mislim da ne može na Samsung,ovo je sa zvanične stranice.
Koje si isprobao a da nemogu m3u file?Ima li neka aplikacija za Tizen - Samsung tv da se može ubaciti m3u file? Većina nudi samo m3u link, odnosno url.
Sve sam ove probao, upravo instalirao Duplecast, solidna apl., a nije skupa. Nazalost, ne moze m3u file. Nažalost, ne znam da li neka od ovih ima tu opciju jer ne mogu sad probati.Za Samsung Tizen probaj:
- Duplecast
- Ibo Player
- Bay TV
- Nanomid
- Don TV
Sve se nešto sitno plaćaju, ali imaš 7-14 dana free pa vidi koja ti odgovara.