Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Internet TV (Skripte i Aplikacije)

  • Začetnik teme D3n1s
  • Datum pokretanja
P

palace

Član
Drugari jel moze neko da mi da neku aplikaciju koja sadrzi arenusport. Samo mi je Arena potrebna, po mogucstvu sto bolja slika.
I ako mogu da dobijem iskon na pm :) Hvala
 
Poslednja izmena:
Shtayga

Shtayga

Zna li neko da li se na Telekom RS skripti od d3n1sa moze na neki nacin promeniti putanja ka plejeru? Da li je ta mogucnost uopste ugradjena u aplikaciju? Obicno citam teme u potpunosti i nadjem odgovor pa nemam potrebu za pisanjem na forumu. Sada je situacija drugacija jer je tema sa 136 strana vrlo opsirna, uspeo sam da procitam pola i nisam nasao to sto me zanima. Probao sam do sada gomilu plejera, ali PotPlayer mi se pokazao kao najlaksi za moj stariji racunar, zeleo bih i stream sa Telekom RS skripte da otvaram pomocu njega. VLC player mi pored PotPlayer-a ni za sta drugo nije potreban osim za ovu skriptu. Molio bih d3n1sa, bokija 71 ili bilo koga drugog ko zna da mi odgovori. Hvala
 
Poslednja izmena:

Top