MODERATOR
- Učlanjen(a)
- 25.03.2010
- Poruka
- 20.856
Ja sam se potrudio ... na kraju svega zapjevali "Jutro je Jutro je"Znaci dobro si mu objasnio
Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ja sam se potrudio ... na kraju svega zapjevali "Jutro je Jutro je"Znaci dobro si mu objasnio
Ja nalazim liste sa onim starim Denisovim playlist scannerom,nije problem ali bih volio imati i ovajlaylist scanner & checker by D3n1s.
Necu da se molim ni Denisu niti nekom drugom al bih bio zahvalan svakom ko mi ga posalje.
P.S.Pre nekoliko godina(desetak mslm) sam bio clan ovog foruma sa nickom
Mephisto,Mephisto_III...ako neki moderator bude mogao da pomogne da ponovo dobijem stari nik bio bih mu zahvalan.
Pozz
http://futur3design3r.wixsite.com/d3n1s/other-apps
@D3n1s
Ti mi juce dade link od skenera... ja dao mom kolegi kao sto ti je poznato ... rezultat
Pogledajte prilog 99753
Proveo sam juce sa njim par sati objasnjavajuci mu kako i sta oko skeniranja rezultat je vidljiv
Pozdrav
Pročitaj moj post ponovo, piše da je u prvom postu ove teme link.
Na kraju imaš DOWNLOAD.
Kod:http://futur3design3r.wixsite.com/d3n1s/other-apps
Super ako ima rezultata mada to sa MAC adresom i nije baš lako. Možeš imati kombo od 100.000 MAC adresa a nađeš samo 2 (liste) na jednom serveru jer ako uzmeš da MAC adresa ima 6 grupa po 2 HEX znaka to ti je 281,474,976,710,656 kombinacija, sad kontaj koliko treba da se nešto tako skenira na ovaj način. Prvo uopšte je moguće ubaciti toliku listu u ovakav tip aplikacije jer bi učitavanje trajalo satima, možda i danima i aplikacija bi se vjerovatno srušila kad nestane RAM-a jer npr. trenutno se može ubacit 32,766 kombinacija i 32,766 servera, sve preko ruši aplikaciju. Ako nekom baš treba više i ako mu je mrsko podijeliti veliku listu na 32,766 i pokrenuti više aplikacija dodat ću nekad listview koji je ograničen količinom RAM-a.
Zbog svega ovog iznad treba da izbacite supersonične skenere na sunce i nek' narod skenira!
ma moze jedino da skener sam kreira mac adrese dok skenira i ubacuje u url.
Tako ne zauzima nista rama, a da bi se povecala mogucnost nalazenja stavi se da generise nasumicno pa ako i ponovi par hiljada na toliko broj nije strasno.
Al to skenranje to je glupost, po forumima kruze 5-6 combo lista i svi isto koriste tako da je logicno da cete imati iste liste koje su btw smece same po sebi
U ovom svemu potrebno je malo maste oko skeniranja ..... evo ja ponovo malo nesta cackam i ? isplati se naravno kad imas combo listu koja NE kruzi po svim forumima
Pozdrav
Pozdrav !!! meni ovaj Playlist Checker/ skener , na win10 ne radi... resenje za to ? hvala
http://www.videolan.org/vlc/download-windows.html
au bre sota sta radis sa ovim skenerom ko je bre vlasnik da ga pitam da mi posalje da i ja malo cackamU ovom svemu potrebno je malo maste oko skeniranja ..... evo ja ponovo malo nesta cackam i ? isplati se naravno kad imas combo listu koja NE kruzi po svim forumima
Pogledajte prilog 99773 Pogledajte prilog 99774 Pogledajte prilog 99775 Pogledajte prilog 99776 Pogledajte prilog 99777 Pogledajte prilog 99778 Pogledajte prilog 99779 Pogledajte prilog 99780
Pozdrav