Internet Radio i Televizija

Koji player koristite za gledanje TV kanala?

• SopCast Player

Votes: 196 5,3%
  • VLC Player

Votes: 2.476 66,7%
  • Simple Player

Votes: 260 7,0%
  • XBMC

Votes: 873 23,5%
  • Pot Player

Votes: 239 6,4%
  • ffplay

Votes: 13 0,4%
  • mplayer

Votes: 27 0,7%
  • SF Vip Player

Votes: 201 5,4%

• Total voters
    3.714
VIP IPTV
Učlanjen(a)
25.11.2011
Poruka
2.099
Nek me neko uputi kako ovaj simple funkcionise :D

Ja mislio ti vec ubacujes novi rtmpdump u njega
biggrin.gif
pa gdje si zapeo sta ti treba reci? za tebe izgleda ne valja ime simple
biggrin.gif

Učlanjen(a)
08.06.2010
Poruka
2.058
[h=3]
6680.jpg
[/h]Real Madrid i Barcelona u srijedu, 18. januara ove godine, igraju 216 El Clasico, ovog puta u četvrtfinalu španskog Kupa Kralja. Voljom žrijeba, španski i evropski giganti, Real Madrid i Barcelona odigrat će ove sezone dva nova El Clasica u okviruCopa del Rey čiji trofej brani Kraljevski klub koji je prošle godine slavio u finalu upravo nad Barcelonom. Ujedno, ovo je bio i prvi i jedini trofej u rukama Josea Mourunha od dolaska na klupu Kraljeva.

El Clasico je najpraćenija utakmica u svijetu koju gledaju stotine miliona gledalaca. Real i Barcelona su dva najuspješnija španska kluba koji ima i svoju drugu, političku dimenziju. Real je Kraljevski klub koji je bio ponos brojnih diktatora i kraljevskih porodica, a Barcelona je, pogotovo u početku, bila simbol Katalonije i otpora njenih stanovnika.Animozitet i rivalitet prisutan je i danas.
elcalsiko1.jpg
10. decembra prošle godine Barcelona je savladala Real Madrid na Santiago Bernabeu u okviru 16. kola Primere. Strijelci zaBlaugranu bili su Alexis i Cesc Fabregas, a jedan pogodak je djelo igrača Reala Marcela. Gol za Kraljeve postigao je Karim Benzema.

El Clasico je definitivno najveći derbi koji se igra u svijetu. Nijedan fudbalski duel ne izaziva toliko pažnje i interesa svjetske javnosti kao El Clasico. Stotine TV stanica prenosit će i ovaj El Clasico uživo kojeg će, opet, pratiti stotine miliona gledalaca, navijača i Reala i Barcelone u Evropi, Kini, Bliskom Istoku, SAD-u, Australiji, odnosno širom planete. Oba tima godišnje samo od prodaje TV prava u Španiji inkasiraju oko 140 miliona eura. U prosjeku, ovu utakmicu širom svijeta prati oko 500 milona gledalaca.
ElClasico3.jpg
Prvu četvrtfinalnu utakmicu Kupa Kralja Real Madrid i Barcelona igraju u srijedu, 18. januara od 22 sata na Santiago Bernabeu u Madridu. Direktan prijenos ovog El Clasica možete pratiti na sljedećim satelitskim FTA kanalima:

Rah-e-Farda, satelit Turksat 2A, 42 stepena istočno, frekvencija 11.987 GHz, horizontalne polarizacije, symbol rate 02222, FEC 5/6;

Satanta Africa, satelit Astra 2B, 28,2 stepeni istočno, frekvencija 12.543 GHz, horizontalno, symbol rate 20800, FEC 5/6;

TRT 3 Spor, satelit Turksat 2A, 42 stepena istočno, frekvencija 11.919 GHz, vertikalne polarizacije, symbol rate 24444, FEC 3/4, Biss;

TRT HD, satelit Turksat 3A, 42 stepena istočno, frekvencija 11.042 GHz, horizontalne polarizacije, symbol rate 5400, FEC 3/4, MPEG-4 (samo HD resiveri).

Član
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
2.215
D3n1s postoji li mogucnost da se sa DISH NETWORKA pokusaju skiniti recimo PPV filmovi ti verovatno znas o cemu govorim Americki satelit po meni jedan od najboljih.Slao sam nekima PP ali niko ne odhgovara.

Član
Učlanjen(a)
06.06.2010
Poruka
1
Pozdrav ljudi.

Dobro bi mi došao link za Sportklub da gledam preko VLC playera. Večeras od 19:00 ima NBA pa bih rado gledao a ako ima neko ko raspolaže tim linkova bio bih mu mnogo zahvalan kada bi postavio.

Unaprijed hvala. :)

Natrag