VIP IPTV
- Učlanjen(a)
- 25.11.2011
- Poruka
- 2.099
hahaha meni je zabavno a to dali su dosli juce ili prekljuce nemoj da te zavarava 80% njih se ovde iskopromitovalo pa otrvorili nove nick-ove rtmp dump je cudo, pogotovo kad se menja cesto ...........Dajte ono sto kosta sto se krije sto vecini nije dostupno a ne freee,lakse dati link sa stranice pa neka ljudi gledaju
Pa dobro nismo svi pametni rođeni, ja sam polagao vozacki ispit, nisam se rodio i znao voziti, imas ljudi koji nesto zele da nauce i ako nauce to jedno odma je nesto jednostavnije i bude im lakse svariti kako i sta, imas ljudi koji ne znaju sta je DOS a ja se sjecam kad je samo bio DOS 3.30, basic, NC itd. al nije mi smjesno kad neko nesto ne zna jer forum je da se nesto novo sazna tj. nauci i da se nekom pomogne a ne odmogne i ismijava ga se, mozda i jest smjesno kad znas al sjeti se da ni ti nisi znao pa si mozda nekom bio smjesan nhf.
btw. kad imam listu ili bilo sta sto nije free podijelim je sa jednim cijelim forumom koji je sakriven i nemoguce je naci link ili bilo sta na njemu na google a i podijelim je sa nekim LJUDIMA na ovom forumu i kad god je budem imao ti isti ce je imati i naravno mnogi drugi koji mi zapadnu za oko.