Član
- Učlanjen(a)
- 29.07.2009
- Poruka
- 142
hehehe...ma i kod mene je tako...tek toliko da se izbjegne rat u kuciNije mi toliko bitan ton jer gledam NOVU i RTL priko(cs), ali kad zena gleda na TV onda ja moram na PC.
Pozzz i tebi (cohen)
pozzzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
hehehe...ma i kod mene je tako...tek toliko da se izbjegne rat u kuciNije mi toliko bitan ton jer gledam NOVU i RTL priko(cs), ali kad zena gleda na TV onda ja moram na PC.
Pozzz i tebi (cohen)
nije losa ideja...kupi skystar2 PCI - ja je imam i super je...samo sto digi kao sto znas odlazi u n3 pa nema puno vajde ako si na te kanale mislio da gledas....ss2 je super kartica i kosta 20-30 eura...ha,ha, sve riknulo đaba sve,kupit ču dvb karticu za kompjuter sljedeci tjedan jeftina je i gledam koliko hoču tv
ma bitan mi je 1,2 rtl nova,z1 imam ja kompjuteru analognu karticu ali sta mi vrijedi kad ukidaju analogni signal ove godine u cijeloj Hrvatskoj samo preko digitalnog recivera ili kartice digitalne ce se moći dalje gledati telka , a ovako još 2 mjeseca mogu gledati preko analogne kartice..kupit cu digitalnu i zamjeniti gledao sam oko 300kn košta,40-50 euranije losa ideja...kupi skystar2 PCI - ja je imam i super je...samo sto digi kao sto znas odlazi u n3 pa nema puno vajde ako si na te kanale mislio da gledas....ss2 je super kartica i kosta 20-30 eura...
pozzzz
http://digitalna-televizija.net/DVB-T/Rokovi-za-gasenje-analognog-TV-signala.php
kod mene nece taj iptv - player kad,ja otvorim nema nikakve kanali kod mene
???
ma bitan mi je 1,2 rtl nova,z1 imam ja kompjuteru analognu karticu ali sta mi vrijedi kad ukidaju analogni signal ove godine u cijeloj Hrvatskoj samo preko digitalnog recivera ili kartice digitalne ce se moći dalje gledati telka , a ovako još 2 mjeseca mogu gledati preko analogne kartice..kupit cu digitalnu i zamjeniti gledao sam oko 300kn košta,40-50 eura
Rokovi za gašenje analognog TV signala - D-TV.net