Internet Radio i Televizija

Koji player koristite za gledanje TV kanala?

• SopCast Player

Votes: 196 5,3%
  • VLC Player

Votes: 2.476 66,7%
  • Simple Player

Votes: 260 7,0%
  • XBMC

Votes: 873 23,5%
  • Pot Player

Votes: 239 6,4%
  • ffplay

Votes: 13 0,4%
  • mplayer

Votes: 27 0,7%
  • SF Vip Player

Votes: 199 5,4%

• Total voters
    3.713
Активиста
Učlanjen(a)
25.02.2012
Poruka
2.845
1. Zabranjeno je postavljanje PayTV (NetTv Plus, IP-D1, SBB, SiOL TV, Amis, Elta Telekom, BiH Kablovska, T2-SLO, Neterra TV, Fast TV, Iskon TV, Orion TV, Vektor TV, Multi TV, BH Telekom MojaWebTV, Madnet , Jotel , Bostel Tv ,ICECAST, M - KABEL).

realno mnogi od nas pojma nemaju kako izgledaju neke liste, kad dodjem do nekog strima kako da znam da je jotel ili madnet i slicno, a postavim na forum i dobijem ban
postavio sam pitanje da ne bi doslo do toga
nadam se da sam se jasno izrazio, jer i ja sam za prvi post imao kritike a nista lose nisam hteo da uradim
pozdrav ;)

Član
Učlanjen(a)
20.12.2011
Poruka
651
Ja bi rekao da nisi tu da postavljas Pitanja zasto ovo ili ono jednostavno to su pravila koja su donesena a zasto??? sigurno je postojao debeli razlog i na osnovu toga su i doneta ..... mislim ta pravila koja postoje vec duze vrijeme i bilo bi dobro da se kako ti tako i svi ostali pridrzavate istih to je to

Pozdrav
Prijatelju moj nemas potrebe za drskim odgovorom znam da nije moje da pitam niti sam pitao da nastetim nekome to sam pitanje postavio i Boki71 je ok odgovorio i pitanje je se odnosilo upravo da bi se poboljsao jos vise forum a ne da bi se prepucavali vecina ovdje suruje preko skaypa i drugi vidova komunikacije i ovdje se pojave samo kad osjete ugrozenost pa im nije ni potreban ovaj forum i mogu reci da sam jedan od rijetki autenticni clanova koji ovdje iskljucivo zbog teme a ne zbog neke koristi .Svako dobro

Član
Učlanjen(a)
13.06.2010
Poruka
239
Mislim da bas treba da postavis takvo pitanje a urednici netreba da se odma ljute jer da nije nas nebi bilo ni ovog foruma znaci treba svaki komentar clanova foruma da najozbilnije shvate i razmotre...
Prijatelju moj nemas potrebe za drskim odgovorom znam da nije moje da pitam niti sam pitao da nastetim nekome to sam pitanje postavio i Boki71 je ok odgovorio i pitanje je se odnosilo upravo da bi se poboljsao jos vise forum a ne da bi se prepucavali vecina ovdje suruje preko skaypa i drugi vidova komunikacije i ovdje se pojave samo kad osjete ugrozenost pa im nije ni potreban ovaj forum i mogu reci da sam jedan od rijetki autenticni clanova koji ovdje iskljucivo zbog teme a ne zbog neke koristi .Svako dobro

Član
Učlanjen(a)
20.12.2011
Poruka
651
Nadam se da ce i ostale platforme slijediti i omogucit nam to zadovoljstvo gledanja Promo kanal (21-10-2013 22-11-39).jpgArena 4 HD (21-10-2013 22-33-09).jpg

Prilozi

• Promo kanal (21-10-2013 22-08-41).jpg
    Promo kanal (21-10-2013 22-08-41).jpg
    14,9 KB · Pregleda: 486
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
11.04.2010
Poruka
191
Koji player bi bio najbolja zamjena za Pot? Pošto mi se on nešto sjebao (pisao sam već).
I ako moze neko da pm da mi proslijedi nove Vektor linkove.

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332

oh no fantje, jaz sem čakala na vaš odgovor.

Ali kdo ve, kako sem lahko igrati RTMP Stream na bliskavico s to povezavo:

http://pogotv.eu/itv-4.php

Ali kdo ve, kako?

Strim ti je.....

Kod:
rtmp://$OPT:rtmp-raw=rtmp://141.8.244.56/base playpath=itv4.stream swfUrl=http://141.8.244.56/player/player.swf pageUrl=http://sportsembed.com/hpg_disco token=%X886(nPK@#.

a vadi se RTMPDUMP Helperom...

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
Eto vidis i sam sta pises , normalno da sam u pravu , pises pravila koje sam prekrsis , nije u redu , drugi zbog tog istog posta dobiju ban a ti ga objavljujes za izgovorom da se vec pojavilo na nekom drugom sajtu ........ , pa sta pojavili su se mnogi strimovi na drugim sajtovima pa ih nije nitko objavio ovdje .....

Jos mi ides prodavati pricu o nekim strimovima , kao ti si neki strimer, .. kad sam ti ja poslao preko pm-a rtmp dump prije godinu i pol nisi ni znao sta je to , bio si odusevljen i drugima si ga hvalio

Pravila nisam ja pisao vec urednici i moderatori ovog dela i oni su ih i postavili na forum.....Tvoja prva laz.....
Nisam nikakav strimer niti sam ikada reko to.......Tvoja druga laz.....
Ti mi nikada u zivotu nista nisi poslao niti te uopste znam.......Tvoja treca laz.....

Ti si brate kompletni lazov......sta drugo da ti kazem posle ovoga sto napisa......

Naravno ban......jer si ga odavno zasluzio jos prvim postom i futbox listom.....i duplim nikom....poput privremena....kome je recimo ime Bogdan...

Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
11.11.2012
Poruka
2.164
od ove sezone na sk kanalima jedna utakmica nedeljno italijanske kosarkaske lige (palakanesto) i jedna utakmica nemacke kosarkaske lige po kolu..plus otkupljena su prava od strane sk za sve utakmice odbojkaske lige sampiona u muskoj i zenskoj konkurenciji osim utakmica crvene zvezde i budvanske rivijere koje ce ici u snimcima..pozdrav svima

Natrag