VIP IPTV
- Učlanjen(a)
- 25.11.2011
- Poruka
- 2.099
Ljepo bi bilo da neko i objasni kako se koriste ovi kodovi i koji kod je za koji player...
posto sam novi a vec 2 dana trazim objasnjenje po forumu nemogu da nadzem nista..
kad god jedan od ovih kodova stavim u spcasti ili VLC player dobijem neki kao eror kao u fazonu neprepoznaje vlc link koji sam stavio.
znam da ovom nije mjesto ovde al se nadam da ce mi neko odgovoriti ili postavili link na kojem bi nasao odgovore
HVALA
Pošto mi se sviđa tvoje ime odgovorit ću ti ja.
SopCast jedino možeš koristiti za kanale koji počinju sa sop://... (Player imaš na prvoj strani ove teme).
Ovi koji počinju sa http, mms, mmsh, rtsp možeš gledati u VLC (rtsp mi trza u VLC tako da za rtsp koristim PotPlayer).
Neki rtmp koji nemaju ostale parametre kao što su pageUrl=.... swfUrl=.... itd. rade u VLC (nekim verzijama) ili VLC nightly builds.
Ovi koji počinju sa rtmp://$OPT:rtmp-raw=.... rade u SimpleTV. (kao i svi ostali koji su navedeni iznad i ispod, a imaš ga na prvoj strani ove teme).
Ovi koji ne počinju nikako
Većina browser strimova radi u PotPlayer-u.
Sve što je podvučeno možeš naći na google, a sve ostalo što te zanima slobodno pitaj, ako sam nešto zaboravio nek' neko dopuni.
Poslednja izmena: