Imam potrebu da kazem nesto vezano za ovaj forum.Prvo, krenucu od sebe. Imam najmanje pravo da pricam jer ne postavljam nikakve postove, ne zato sto necu,jer jednostavno ne znam kako se to radi.Nisam se snasao u svemu tome, pokusavao jesam, ali nisam uspeo.Sve mi je to strano.Ali, ono sto je na mojoj strani jeste da nista ne trazim i ne moljakam kao da sam na pijaci.Medjutim, ovo se sve svelo na obracun polupismenih, ogranicenih ljudi (cast izuzecima) koji se upravo ponasaju kao da su na pijaci.U potpunosti podrzavam one koji imaju nettv kljuc i ostalo sto su platili, a nece da podele sa drugima.To je njihovo pravo, niko im to ne moze oduzeti. I ja bih isto voleo da imam sve Arene, sve HD kanale iz inostranstva, ali ne kukam i ne trazim.Ko mi je kriv kad ne znam sam.Doduse, tu se vise radi o tome da se ode i uplati, nego da nesto znas. Ocigledno je vazno biti ogranicen i nepismen i tada imas sve. Ovo je moje zbogom forumu, posto ne zelim da ucestvujem u raspravama i glupostima kojih je ovde sve vise.Naravno, nikome nece biti zao sto clan koji nista nije postavio odlazi,ali nadam se da ima razumnih ljudi koji ce ovaj forum podici na visi nivo, pre svega organizovaniji nivo.Pozdrav svima, narocito clanovima Radmance, Denis i Sota, za koje smatram da su jedini posteni i uzorni clanovi ovog foruma.