Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Mogu da kazem da nisam imao problema do sad bez obzira dal je Utakmica u pitanju ili slicno kod mene radi bez sjeckanja , trzanja i ostalog to mogu da potvrdim 1000%Dok pocnat utakmici tada ce vidis koliko normalno radi
Evo vam ovdje lista net tv kanala
Meni nije jasno zato se svakih par sekundi mjenja server na net tv plus playeru i zasto svake minute pomalo koci. Ako je tako i kod ljudi koji su se pretplatili onda stvarno net tv plus nije vrijedan rasprave.Kod:http://test.nettvplus.com/channels.php
Inace zna mi se dogoditi i da nakon 40 minuta gledanja u VLC playeru net tv plus izbaci kanal pa ga moram ponovo pokrenuti.
Imaju dobar izbor kanala sa dobrom slikom ali mreza im je sranje.
karlo2105 Vektor radi i to odlicno to nije sad da se uslikao Tv program pa si mazemo oci ozbiljno bez trzaja radiVektor ne radi jer nema brzog proksija.
Evo vam ovdje lista net tv kanala
Meni nije jasno zato se svakih par sekundi mjenja server na net tv plus playeru i zasto svake minute pomalo koci. Ako je tako i kod ljudi koji su se pretplatili onda stvarno net tv plus nije vrijedan rasprave.Kod:http://test.nettvplus.com/channels.php
Inace zna mi se dogoditi i da nakon 40 minuta gledanja u VLC playeru net tv plus izbaci kanal pa ga moram ponovo pokrenuti.
Imaju dobar izbor kanala sa dobrom slikom ali mreza im je sranje.
Ma ostavi ovi prici proverili smo mi kako ide u neki sati u Serbia det netreba nikakvo proxy i rezultat je bil jedini i isti na kanal det gledat vise ot norma ljude se dogodi stalno buferiranje.Zasto mislis nema ovi kanal BHT1 i neki drugi kanali kao Arena SportMogu da kazem da nisam imao problema do sad bez obzira dal je Utakmica u pitanju ili slicno kod mene radi bez sjeckanja , trzanja i ostalog to mogu da potvrdim 1000%
Pozdrav
Pa rekal sam predi nekoliko dana da se javis na skype ,a ti ne se javljas i mislim da si sredil sve nema sad da teram na sila da se javljas.Pa Divak mozes li mi dati jedan taj privatni proksi iz Srbije, obecajem da nece biti objavljeno.
Prijatelju grijesis, net tv plus radi odlicno bez trzanja i bez izlaska iz programa. Ja koristim Simple i radi perfektno. Mozda su ti lose te tvoje IP adrese mozda su neke stare, potrazi nove i ima super da radi...i naravno pustaj u Simple... Pooooz