Internet Radio i Televizija

Koji player koristite za gledanje TV kanala?

• SopCast Player

Votes: 196 5,3%
  • VLC Player

Votes: 2.476 66,7%
  • Simple Player

Votes: 260 7,0%
  • XBMC

Votes: 873 23,5%
  • Pot Player

Votes: 239 6,4%
  • ffplay

Votes: 13 0,4%
  • mplayer

Votes: 27 0,7%
  • SF Vip Player

Votes: 201 5,4%

• Total voters
    3.714
VIP IPTV
Učlanjen(a)
25.11.2011
Poruka
2.099
Imajte na umu da pomno pratim zbivanja na Forumu svaka vrsta vrijedjanja , psovanja ili slicnog brisem niko nece biti postedjen
Pozdrav

Ma nemas sta da brises pa ako on smije spominjati neciju majku na forumu i ne dobiti ban, sta onda treba uraditi da se dobije ban? Ja ne znam da li je to nemoguce brisati postove ili nekog banovati al ako je moguce ja mislim da je ovaj ispunio sve sto je potrebno za dozivotni ban, svi se mi mozemo zezati na svakakav nacin al meni da neko spomene majku na bilo kakav nacin vjeruj mi ne bi te trazio preko IP adrese ma nasao bi te da si u Turkmenistanu, sramota i sramota ako se ovaj lik jos jednom javi jer koliko se sjecam on je sa svojim prvim postovima molio za liste a sad kao da je neki VIP pa ga se stiti dok vrijedja neciju majku, nek' vas je sramota sve koji pomislite da kazete nesto tako, sramota!!!

Učlanjen(a)
30.05.2010
Poruka
51
Ja sam to reko danas, da nije mesto ovde na forumu za takav recnik, mene je banovao na svom forumu samo zato sto sam postovao ovde na ovom forumu, ali njegov danasnji recnik je bio katastrofa.

VIP IPTV
Učlanjen(a)
25.11.2011
Poruka
2.099
Zlatko moze te biti samo sramota samo to mogu da ti kazem... ponasas se ko djete od 5 godina??? a iskreno za tvoj forum me bas briga.... kao sto je reko denis nece dugo potrajati... a sa vakim ponasanjem neznam dokle ces da stignes ??? i sota stvarno nerazumem zasto ne regulises to znam da ste prijatelji ti i tigric al ovo je preslo svaku mjeru... vredanje na forumu bas glupo i djetinasto.

Koga briga da li je djetinjasto? Vrijedjanje je vrijedjanje i koliko sam upoznat sa pravilima, na vecini foruma je to zabranjeno i korisnik se odma banuje a sami procjenite da li je ovaj zasluzio ban

http://serbianforum.org/pravila-i-tutorijali-foruma/81043-pravila-na-forumu.html#post794199

ovo sto pisem nije spam jer stavite se u poziciju nekoga ko nema majku ili mu je majka bolesna al i zanemarimo sve to jer ako on nije dobio ban onda iskljucite tu opciju i nek' psuje i vrijedja ko koga hoce.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.07.2010
Poruka
139
kako bi bio sretan kada bi bila kakva domaca lista............eeeeeeee a ovako gledacu snijeg sto pada vani

Natrag