Član
- Učlanjen(a)
- 27.08.2011
- Poruka
- 126
mnogo brzo se gasu ovih ex yu kanala pa covjek treba non stop da je pred pc
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Gresis drug... sve to radi i preko streama... a kako mislis da radi nettv fiber t-2 ???? i oni dobivaju kanale sa satelita i salju dalje u stream... tako da i paket skyde digital alb tring sve radi na stream.. mogu i dokazati
mnogo brzo se gasu ovih ex yu kanala pa covjek treba non stop da je pred pc
Onda ugasi privatne poruke jer ces bit zatrpanja sam ugasio jer sam se umorio od objasnjavanja da se moze napravit .m3u lista od ovih kanala sto postavim ili neko postavi a ne da se u Simple TV ubacuje jedan po jedan od 135 kanalamozda nije smjesno al dajte pa valjda znate bolje pa da se ubacuje jedan po jedan ja bi i stavljao jedan po jedan, kao megaboxsalim se malo, a i od mene puno srece sa ovim fiber listama i da jedna aBd uskoro i proradi a ne samo Stop.
istina kolega , ja stavljam jedan po jedan , kako koji skinem tako ga stavim , ali ja ih bar stavljam za razliku od mnogih na ovom forumu koji samo nesto traze , kupe i nose okolo i stalno se nesto svadjaju , prepucavaju i tome slicno
pozzzzzzzzzzz
Salim se ja malo ma neka tebe da stavljas slovo po slovo sve dok Sota ne zada udarac svima sto spamamo malo, al neka i ovih sto traze kupe i svadjaju se pa da nije njih sad bi tema imala 12 stranica i ne bi dobili na 1000 stranici NetTV listu koja ce da traje 11 mjeseci od onog sto reklamira forum.
Netreba nista ako trazi ....ako moze samo username i password na pp..unaprijed hvala..usput pozdrav svima na forumu.