Internet Radio i Televizija

Koji player koristite za gledanje TV kanala?

• SopCast Player

Votes: 196 5,3%
  • VLC Player

Votes: 2.476 66,7%
  • Simple Player

Votes: 260 7,0%
  • XBMC

Votes: 873 23,5%
  • Pot Player

Votes: 239 6,4%
  • ffplay

Votes: 13 0,4%
  • mplayer

Votes: 27 0,7%
  • SF Vip Player

Votes: 201 5,4%

• Total voters
    3.714
Učlanjen(a)
16.11.2011
Poruka
361
Gresis drug... sve to radi i preko streama... a kako mislis da radi nettv fiber t-2 ???? i oni dobivaju kanale sa satelita i salju dalje u stream... tako da i paket skyde digital alb tring sve radi na stream.. mogu i dokazati ;)

e ja se nebi slozia sa tobom , aj posalji meni na pm sky premiere HD uk , watch HD uk , eden HD uk iz paketa sky uk , ushuaia tv HD iz paketa canal sat , eto posalji mi bar pola od toga da se moze gledat preko stream-a i ja cu ti vjerovati , ovako je sve to rekla - kazala .........

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
16.11.2011
Poruka
361
Onda ugasi privatne poruke jer ces bit zatrpan
biggrin.gif
ja sam ugasio jer sam se umorio od objasnjavanja da se moze napravit .m3u lista od ovih kanala sto postavim ili neko postavi a ne da se u Simple TV ubacuje jedan po jedan od 135 kanala
facepalm.gif
mozda nije smjesno al dajte pa valjda znate bolje pa da se ubacuje jedan po jedan ja bi i stavljao jedan po jedan, kao megabox
biggrin.gif
salim se malo, a i od mene puno srece sa ovim fiber listama i da jedna aBd uskoro i proradi a ne samo Stop.
biggrin.gif

istina kolega , ja stavljam jedan po jedan , kako koji skinem tako ga stavim , ali ja ih bar stavljam za razliku od mnogih na ovom forumu koji samo nesto traze , kupe i nose okolo i stalno se nesto svadjaju , prepucavaju i tome slicno
pozzzzzzzzzzz

Član
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
2.215
Evo dugo nije bilo RTV GRANDA da se podsetimo malo ALEX TV
Kod:
http://rtvgrand.com:8050/

VIP IPTV
Učlanjen(a)
25.11.2011
Poruka
2.099
istina kolega , ja stavljam jedan po jedan , kako koji skinem tako ga stavim , ali ja ih bar stavljam za razliku od mnogih na ovom forumu koji samo nesto traze , kupe i nose okolo i stalno se nesto svadjaju , prepucavaju i tome slicno
pozzzzzzzzzzz

Salim se ja malo ma neka tebe da stavljas slovo po slovo sve dok Sota ne zada udarac svima sto spamamo malo, al neka i ovih sto traze kupe i svadjaju se pa da nije njih sad bi tema imala 12 stranica i ne bi dobili na 1000 stranici NetTV listu koja ce da traje 11 mjeseci od onog sto reklamira forum.
biggrin.gif

Učlanjen(a)
16.11.2011
Poruka
361
Salim se ja malo ma neka tebe da stavljas slovo po slovo sve dok Sota ne zada udarac svima sto spamamo malo, al neka i ovih sto traze kupe i svadjaju se pa da nije njih sad bi tema imala 12 stranica i ne bi dobili na 1000 stranici NetTV listu koja ce da traje 11 mjeseci od onog sto reklamira forum.
biggrin.gif

dobar si ti denis , vidim da si ti igrac pravi
looooooooool ......

Natrag