Internet Radio i Televizija

Koji player koristite za gledanje TV kanala?

• SopCast Player

Votes: 196 5,3%
  • VLC Player

Votes: 2.476 66,7%
  • Simple Player

Votes: 260 7,0%
  • XBMC

Votes: 873 23,5%
  • Pot Player

Votes: 239 6,4%
  • ffplay

Votes: 13 0,4%
  • mplayer

Votes: 27 0,7%
  • SF Vip Player

Votes: 201 5,4%

• Total voters
    3.714
Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
2.171
Sto je potrebno podesiti u Simple da bi isla slika. Win7x64 ide ton slika stoji na jedan frejm kod svih kanala. Vise puta install/uninstall i opet isto. Mislim da je kanta resenje.
Da imate updajtane codece možda bi vam i išla slika.Vama svima treba jedan tehničar u kući da vam obnavlja sistem.
Rješenje je da googlate i tražite grešku kad ćete to shvatit sve je već objašnjeno a nitko da se potrudi naći odgovor .
Ljudi vam sve stave na pladanj , a vi to onda neznate koristit.
Dal sam ja lud il šta već.
Ja sam umoran od vašeg neznanja i nezanimanja.Pozdrav za sve nove ljude koji nas koji nemamo vremena opskrbljuju sa stremovima.
I hvala vam za to.

VIP IPTV
Učlanjen(a)
25.11.2011
Poruka
2.099
evo prosirila se al dzazira na forume myp2p,satsat,stigla i darbijeva skripta sjajan posao d3n1s3 jedan korak blize ka gasenju za par dana videcemo koliko si doprineo sa objavljivanjem toga

Opet ti? O kakvom objavljivanju pricas? Haloooo!!! Nisam je ja objavio!!! Stoji tamo gdje zna svako ko imalo prati ovo o cemu se prica, pa sta je drugacija skripta od KSV i Darby_Crash ili ono TiWi shit, od ovog sto sam ja objavio? kad ljudi odluce da ugase i ugasit ce nebitno da li sam ja objavio SAMO na ovom forumu SA VAMA ili je NEKO prosirio SA OVOG FORUMA na druge al ako je tebi toliko stalo da SAMO TI GLEDAS i da SAMO TEBI RADI, brate dragi idi u Qatar pretplati se i gledaj SAM, al ajd posto sam fin molit cu se da TI radi sto duze. crossfingers.gif

Ko pokvari fiber listu pa ne ide vise?

Ja! izvinjavam se slucajno sam udario nogom .ebiga uhvatio me grc yellowlaugh.gif

Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
2.171
Sota imam jedan prijedlog.
Mihajlo ima prvi post u temi ,e sad ti bi kao moderator trebao editirat taj post sa friškim listama za vlc i simle player jer ovo je ludost više tražit po 50 strana.
I stim ljudima dat do znanja da uvjek u prvom postu mogu naći najnovije liste kanala .
Pozz!
Još tražim njemce , švicarce i filmOn kanale za simple player.Hvala unaprijed!Može i na pm

Učlanjen(a)
31.12.2011
Poruka
80
Ja! izvinjavam se slucajno sam udario nogom .ebiga uhvatio me grc Pogledajte prilog 21999[/QUOTE]

Nije vazno,vazno je da si mi ti ziv i zdrav i da se nisi ceo zgrcio
Ja sam danas u kaficu kupio za 50 ct novi nastavak
hahaha.......malo sale

Učlanjen(a)
31.12.2011
Poruka
80
evo jedan koji kod mene radi,to je poklon za Bozic

Kod:
[URL]http://fibereu2.com:8002/pt03a?u=kimi91@open.telekom.rs&p=jimi91[/URL]

probajte samo preko WMP ili VLC,ako stavite u original player ode mast u propast

Član
Učlanjen(a)
09.04.2011
Poruka
138
Opet ti? O kakvom objavljivanju pricas? Haloooo!!! Nisam je ja objavio!!! Stoji tamo gdje zna svako ko imalo prati ovo o cemu se prica, pa sta je drugacija skripta od KSV i Darby_Crash ili ono TiWi shit, od ovog sto sam ja objavio? kad ljudi odluce da ugase i ugasit ce nebitno da li sam ja objavio SAMO na ovom forumu SA VAMA ili je NEKO prosirio SA OVOG FORUMA na druge al ako je tebi toliko stalo da SAMO TI GLEDAS i da SAMO TEBI RADI, brate dragi idi u Qatar pretplati se i gledaj SAM, al ajd posto sam fin molit cu se da TI radi sto duze. Pogledajte prilog 22000

Ne shvatas sustinu onoga sto ja hocu da kazem da to sto stavis javno tako da vidi svako svako ce prosirit na ostale forume nije uopste bilo na ostalim foruma dok ti nisi odradio rtmpdump malo uzmi i pogledaj sta se desilo od tog dana poenta je sto hocu da kazem da si mogao davati na PM i uopste sta se guzis KADA SI SAM REKAO DA NE GLEDAS TV unistavas drugima koji zaista gledaju tv ukljuci malo mozak i skontaces o cemu se radi kada dodje do opterecenja servera kao sto se i desilo sa fiberom nesto njima bas 300 ljudi sa balkana je zasmetalo kako si sam definisao ali necu vise da se raspravljam pored takvih klinaca zeljnih paznje tripujuci se da su neki hakeri sto znaju da odrade rtmpdump sa legijinog foruma zbog toga sve ovo i propada sve je radilo super do leta kada se takozvani naučnici kao ti pojavili, zavrsio sam sa raspravom posto ne ide nikud.

Poslednja izmena:
VIP IPTV
Učlanjen(a)
25.11.2011
Poruka
2.099
Ne shvatas sustinu onoga sto ja hocu da kazem da to sto stavis javno tako da vidi svako svako ce prosirit na ostale forume nije uopste bilo na ostalim foruma dok ti nisi odradio rtmpdump malo uzmi i pogledaj sta se desilo od tog dana poenta je sto hocu da kazem da si mogao davati na PM i uopste sta se guzis KADA SI SAM REKAO DA NE GLEDAS TV unistavas drugima koji zaista gledaju tv ukljuci malo mozak i skontaces o cemu se radi kada dodje do opterecenja servera kao sto se i desilo sa fiberom nesto njima bas 300 ljudi sa balkana je zasmetalo kako si sam definisao ali necu vise da se raspravljam pored takvih klinaca zeljnih paznje tripujuci se da su neki hakeri sto znaju da odrade rtmpdump sa legijinog foruma zbog toga sve ovo i propada sve je radilo super do leta kada se takozvani naučnici kao ti pojavili, zavrsio sam sa raspravom posto ne ide nikud.

Pa nista onda, evo zamolit cu admina da ugasi ovaj profil svakako se linkovi i sve ostalo moze vidjeti bez registrovanja sretno sa listama a tebi da Al Jazeera Sport potraje sto duze. That's all folks! Peace out. peace.gif

Natrag