Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Da imate updajtane codece možda bi vam i išla slika.Vama svima treba jedan tehničar u kući da vam obnavlja sistem.Sto je potrebno podesiti u Simple da bi isla slika. Win7x64 ide ton slika stoji na jedan frejm kod svih kanala. Vise puta install/uninstall i opet isto. Mislim da je kanta resenje.
evo prosirila se al dzazira na forume myp2p,satsat,stigla i darbijeva skripta sjajan posao d3n1s3 jedan korak blize ka gasenju za par dana videcemo koliko si doprineo sa objavljivanjem toga
Ko pokvari fiber listu pa ne ide vise?
Opet ti? O kakvom objavljivanju pricas? Haloooo!!! Nisam je ja objavio!!! Stoji tamo gdje zna svako ko imalo prati ovo o cemu se prica, pa sta je drugacija skripta od KSV i Darby_Crash ili ono TiWi shit, od ovog sto sam ja objavio? kad ljudi odluce da ugase i ugasit ce nebitno da li sam ja objavio SAMO na ovom forumu SA VAMA ili je NEKO prosirio SA OVOG FORUMA na druge al ako je tebi toliko stalo da SAMO TI GLEDAS i da SAMO TEBI RADI, brate dragi idi u Qatar pretplati se i gledaj SAM, al ajd posto sam fin molit cu se da TI radi sto duze. Pogledajte prilog 22000
Ne shvatas sustinu onoga sto ja hocu da kazem da to sto stavis javno tako da vidi svako svako ce prosirit na ostale forume nije uopste bilo na ostalim foruma dok ti nisi odradio rtmpdump malo uzmi i pogledaj sta se desilo od tog dana poenta je sto hocu da kazem da si mogao davati na PM i uopste sta se guzis KADA SI SAM REKAO DA NE GLEDAS TV unistavas drugima koji zaista gledaju tv ukljuci malo mozak i skontaces o cemu se radi kada dodje do opterecenja servera kao sto se i desilo sa fiberom nesto njima bas 300 ljudi sa balkana je zasmetalo kako si sam definisao ali necu vise da se raspravljam pored takvih klinaca zeljnih paznje tripujuci se da su neki hakeri sto znaju da odrade rtmpdump sa legijinog foruma zbog toga sve ovo i propada sve je radilo super do leta kada se takozvani naučnici kao ti pojavili, zavrsio sam sa raspravom posto ne ide nikud.