Internet Radio i Televizija

Koji player koristite za gledanje TV kanala?

• SopCast Player

Votes: 196 5,3%
  • VLC Player

Votes: 2.476 66,7%
  • Simple Player

Votes: 260 7,0%
  • XBMC

Votes: 873 23,5%
  • Pot Player

Votes: 239 6,4%
  • ffplay

Votes: 13 0,4%
  • mplayer

Votes: 27 0,7%
  • SF Vip Player

Votes: 201 5,4%

• Total voters
    3.714
Učlanjen(a)
16.11.2011
Poruka
502
Denise zahvalio bih ti sto si mi onemogucio da dalje pratim Net TV Plus kanale a gledao sam tu listu tri dana.

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.756
KAD BUDES OVO MAJSTORE STAVIO ONDA SI NAPRAVIO POSAO DOTLE ..... al u svakom slucaju opet hvala za tvoj trud

Pozdrav

sotane netreba se sa time hvaliti... to samo jos vise podpaljujes ljude!!! a forum nesluzi tome ;) Sretna nova godina svima..[/QUOTE]
Nehvalim se ja sa nicim i nisam se nikad hvalio davao sam i dalje dajem to je svima poznato

BICU DOSTUPAN JOS KOJIH SAT ILI DVA NA FORUMU
Pogledaj ovdje u narednih 10 minuta
Kod:
 [URL]http://serbianforum.org/internet/275257-tv-radio-putem-interneta-12.html[/URL]

Pozdrav

Poslednja izmena:
VIP IPTV
Učlanjen(a)
25.11.2011
Poruka
2.099
Denise zahvalio bih ti sto si mi onemogucio da dalje pratim Net TV Plus kanale a gledao sam tu listu tri dana.

Tvoja lista? ako je tvoja oprosti, ja iskreno al vjeruj mi najiskrenije ni jedan kanal sa bilo koje liste IKAD postavljene nisam pogledao duze od 10 minuta, nebitno da li to bila RTL Televizija, RTS, BHT1, HTB ili Al Jadeed, sve sto dobijem posaljem kome posaljem, isto tako kao sto bilo ko drugi posalje bilo kome drugom, i zasto onda krivite Sotu, mene ili neke druge? ja nikog ne gledam kao VIP nit gledam da li je registrovan prije 2 godine ili prije 2 minute, ni Sota ni bilo ko ko vam je bilo sta postavljao i izdvojio svoje vrijeme da vam napravi nesto jednostavno da se ne mucite nije trazio da ga hvalite ili dizete u zvijezde, samo nemojte ni pljuvati po ljudima koji nesto postave nebitno da li su to domaci kanali, Ruski ili Arapski jer svako nesto gleda a ako postavlja te kanale znaci da trenutno nema domace. ;) nhf. i Karlo ako je tvoja lista oprosti jos jednom. ;)

Poslednja izmena:
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.756
Kada 31-vog sat otkuca ponoć,
neka vam u pomoć dođe moć...
da zaželite SVE ŠTO VOLITE i da se za najdraže pomolite...
da godinu staru ispratite, da u Novoj samo slavite...
a ono što želim uz ova slova je da vam bude SRETNA GODINA NOVA

Učlanjen(a)
16.11.2011
Poruka
502
Tvoja lista? ako je tvoja oprosti, ja iskreno al vjeruj mi najiskrenije ni jedan kanal sa bilo koje liste IKAD postavljene nisam pogledao duze od 10 minuta, nebitno da li to bila RTL Televizija, RTS, BHT1, HTB ili Al Jadeed, sve sto dobijem posaljem kome posaljem i to se NIKAD nece promjenit isto tako kao sto bilo ko drugi posalje bilo kome drugom, i zasto onda krivite Sotu, mene ili neke druge? ja nikog ne gledam kao VIP nit gledam da li je registrovan prije 2 godine ili prije 2 minute, ni Sota ni bilo ko ko vam je bilo sta postavljao i izdvojio svoje vrijeme da vam napravi nesto jednostavno da se ne mucite nije trazio da ga hvalite ili dizete u zvijezde, samo nemojte ni pljuvati po ljudima koji nesto postave nebitno da li su to domaci kanali, Ruski ili Arapski jer svako nesto gleda a ako postavlja te kanale znaci da trenutno nema domace. ;) nhf. i Karlo ako je tvoja lista oprosti jos jednom. ;)

Nije moja lista ali ja sam nasao taj kljuc i samo sam ga dao jednoj osobi od povjerenja i znam da je nije on objavio ali cim sam vidio da si je ti objavio jasno mi je zasto vise ne radi. Onaj program Tropic player izgleda krade kljuceve sa kompjutera sreca da ga nisam instalirao.
Sretna i tebi nova godina ali nazalost sto dolazi od tebe nije vrijedno jer ne traje dugo jer je javno i dostupno sirim masama.

Učlanjen(a)
01.04.2010
Poruka
351
sota a meni,ja sam malo dremao,pa nisam ni video ovo u vezi liste
ako je jos uvek aktuelno,posalji
hvala

novagod.jpg

Natrag