- Učlanjen(a)
- 04.01.2011
- Poruka
- 175
Lista radi extra problem je kod tebe
Ja ne vidim ovde nikakvu listu!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Lista radi extra problem je kod tebe
Pakost je MALO SARKASTIČANJa ne vidim ovde nikakvu listu!
Pakost je MALO SARKASTIČAN
KAD BUDES OVO MAJSTORE STAVIO ONDA SI NAPRAVIO POSAO DOTLE ..... al u svakom slucaju opet hvala za tvoj trud
Pozdrav
[URL]http://serbianforum.org/internet/275257-tv-radio-putem-interneta-12.html[/URL]
Denise zahvalio bih ti sto si mi onemogucio da dalje pratim Net TV Plus kanale a gledao sam tu listu tri dana.
Tvoja lista? ako je tvoja oprosti, ja iskreno al vjeruj mi najiskrenije ni jedan kanal sa bilo koje liste IKAD postavljene nisam pogledao duze od 10 minuta, nebitno da li to bila RTL Televizija, RTS, BHT1, HTB ili Al Jadeed, sve sto dobijem posaljem kome posaljem i to se NIKAD nece promjenit isto tako kao sto bilo ko drugi posalje bilo kome drugom, i zasto onda krivite Sotu, mene ili neke druge? ja nikog ne gledam kao VIP nit gledam da li je registrovan prije 2 godine ili prije 2 minute, ni Sota ni bilo ko ko vam je bilo sta postavljao i izdvojio svoje vrijeme da vam napravi nesto jednostavno da se ne mucite nije trazio da ga hvalite ili dizete u zvijezde, samo nemojte ni pljuvati po ljudima koji nesto postave nebitno da li su to domaci kanali, Ruski ili Arapski jer svako nesto gleda a ako postavlja te kanale znaci da trenutno nema domace. nhf. i Karlo ako je tvoja lista oprosti jos jednom.