Internet Radio i Televizija

Koji player koristite za gledanje TV kanala?

• SopCast Player

Votes: 196 5,3%
  • VLC Player

Votes: 2.476 66,7%
  • Simple Player

Votes: 260 7,0%
  • XBMC

Votes: 873 23,5%
  • Pot Player

Votes: 239 6,4%
  • ffplay

Votes: 13 0,4%
  • mplayer

Votes: 27 0,7%
  • SF Vip Player

Votes: 201 5,4%

• Total voters
    3.714
Učlanjen(a)
23.07.2010
Poruka
412
Slažem se sa dppaki-jem , budući da sam nov u svemu ovomu htio sam da onu stranicu koju sam pronašao pogleda netko tko se razumije uto da ne bih stavio nešto što ne vrijedi ili bude štetno za druge...

Učlanjen(a)
23.07.2010
Poruka
412
Sada ću možda ispasti glup ali ja već nekoliko koristim jednu stranicu za internet tv (sigurno je svatko čuo za nju) pa za one koji možda ne znaju...
Kod:
 [URL]http://www.shadownet.ro/channels.php[/URL]

Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
17.08.2010
Poruka
1.002
pozzz svima..
ako moze Divak da objavi malo bugarske kanale....
bas nam treba nova sport...i sl.
hvala
skini ovo
Kod:
 [URL]http://www.sopcast.cn/download/[/URL]
kad pustisch player promeni ezik na srb. posle pritisni dugme( kanali u zivo).Tamo sa sve kanali koi trazisch i neki drugi pod naslov OziOS_TV 34.Samo promeni u (opzije)da ti gi puschta kanalite ne prez WMP a prez VLC.Tako sche mozjesch i da stavisch i subtitri i ne sezkat.

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
11.10.2009
Poruka
67.584
[ATTENTION]
Upozoravaju se clanovi koji budu krsili pravila Serbian Foruma da ce biti banovani i svi postovi izbrisani.
Znaci, bez vredjana clanova na licnoj, religijskoj ili politickoj osnovi.
Ko nema osnovnu kulturu ponasanja neka potrazi neki drugi forum.

[/ATTENTION]

Član
Učlanjen(a)
20.07.2010
Poruka
408
Tako treba da se izabere VLC player -
Kod:
 [URL]http://picbg.net/img.php?file=ce15c2cb56bd9f78.jpg[/URL]

MODERATOR
Učlanjen(a)
02.05.2009
Poruka
30.860
banujem od sada ZAUVEK,svako psovanje,vređanje.....uostalom znate i sami.....šta pišete...takve prostote...i izraze,nisam nigde čitao,sem ovde

Uostalom,Koleginica Angelus je lepo napisala,sad kako hoćete......pozdrav svima.......

Član
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
2.215
Ovaj post sto sad stavljam nije moj nego od LASERMANA on me zamolio da to napravim posto covek nije najbolji sa SRPSKIM pa da to malo lepse izgleda.

Za sve one koji neznaju kako se moze SOPCAST gledati u VLC playeru imamo sledece ojasnjenje.Prvi korak koji trebate napraviti je da otvorite SOPCAST player odete na OPTION uradite ovo Image Hosting, Image Share, Upload Images - PicBG.net - Photos, Pictures, Wallpapers, Albums Posle toga izaberete neki kanal i play na desnoj strani SOPCASTA u donjem lijevom uglu vidjet cete dva mala prozorcica pritisnite to da bi mogli gledati u VLC playeru,mnogo vazno je da oba playera moraju raditi zajedno jer ako iskljucite SOPCAST nestaje i VLC playera.Jos nesto za one koji vole da gledaju sa Bugarskim Subtitles kad otvorite VLC idete na VIDEO-SUBTITLES TRACK-DVB SUBTITLES i uzivajte.

Poslednja izmena:
MODERATOR
Učlanjen(a)
02.05.2009
Poruka
30.860
DIVAK...ideš deset dana na odmor..svaki novi nik,tvoj...banujem zauvek....a neko, nek nek napravi nov sajt...pa tamo psujte koliko hoćete...ovde vala nećete više........samo ostavljam linkove...a komentare brišem...pa nećete imati ni za PP (10 posta).......

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
DIVAK...ideš deset dana na odmor..svaki novi nik,tvoj...banujem zauvek.......a neko, nek nek napravi nov sajt...pa tamo psujte koliko hoćete...ovde vala nećete više........samo ostavljam linkove...a komentare brišem...pa nećete imati ni za PP (10 posta).......

samo opusteno i polako........ja kada ispracam to bar radim sa muzikom.......;)

Natrag