- Učlanjen(a)
- 04.01.2011
- Poruka
- 175
Pa sta bi ti da neces net tv
NE,ja imam to,kod mene fuktionira sa vracanjem datuma,a imam i nastavak koji sam dobio koji jos uvek ide
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Pa sta bi ti da neces net tv
opet isto ja imam al ti nedam ali je bitno drugog kritizirati!NE,ja imam to,kod mene fuktionira sa vracanjem datuma,a imam i nastavak koji sam dobio koji jos uvek ide
opet isto ja imam al ti nedam ali je bitno drugog kritizirati!
__________________________________opet isto ja imam al ti nedam ali je bitno drugog kritizirati!
ovo je odgovor civiliziranog pracovjekaKo tebe sta pita arschloch,sedi na toj gomili gov,,i veslaj.
du kannst mir mal arsch lecken!
Ko tebe sta pita uopste? dein problem ist dein gehirn!
ZIVELA 2o11 ja nikad nisam kritikovao tvoje postove jer svaki post je dobro dosao a vec ce se neko naci da mu to odgovara svrha foruma i jest da se da za svakog po nesto kao sto vidis ima nekih koji se i ne slazu sa tobom a ti ako ti se nesto ne svidja nemoras to gledati prepusti onima koji to hoce ubuduce nema potrebe da pises takve stvari.Sta je sad ovo? To ne vredi ni pet para,na forumu gde si ti sef nisam sinoc ovo video,samo ovde dajes takvo smece
hau ab!