Pozdrav, slažem se, da treba napraviti red, jer ovo što čitamo ponekad stvarno nije kultura komuniciranja na forumu. I znam, da je teško reći, ko si zaslužuje i tko ne, da koristi linkove za domaće kanale, objavljene na ovom forumu. Posebno smo sumljvi mi, koji smo prijavljeni na forum i imamo mali broj postova. Slažem se, da je dosta takvih, koji se priključe forumu samo zbog toga, da bi se dočepali linkova i širili ih dalje po drugim forumima. A ima nas i takvih, koji doista imamo mali broj postova i ne uključujemo se tako često u događaje i komentare i za koje sam, samnom na čelu uvjeren, da nismo nkakvi špijuni i da se radujemo svakom linku koji se objavi i upotrebljavamo ih za vlasitu upotrebu, za gledanje preko vlc-ja. Eto ja primjerice sam iz Slovenije, gde nemamo mogučnosti gledati večinu kanala sa prostora ex-yu, a pošto volim te kanale i rado bih jih gledao. Zato sam tu, jer si želim napraviti vlastitu playlistu sa domačim kanalima. Jer kod nas primjerice na kablovskoj kada je liga prvaka u nogometu u pitanju zakodiraju hrt2, jer ima kod nas Kanal A prava na ligu prvaka, tako da nisam u mogučnosti pratiti utakmice Dinama na HRT2, a još manje na Novoj TV, jer Nove uopšte nema u ponudi ni jedne kablovske u Sloveniji.
Trudim se i sam tražiti po internetu i uz pomoč URL Helpera i sličnih programa, ali nisam vješt u tome, ni u programiranju, tako da se razveselim svakog linka, koga objavite na forumu. A to što ne postujem, eto nisam vješt u strimovima, a da bi pisao postove samo zbog skupljanja broja postova, to mislim, da nije u redu.
Nikad nisam nikoga vrijeđao na forumu i ponekad sam se zahvalio za strimove (znam, da premalo puta ali ipak). Tvrdim, da znam pravila ponašanja.
Pa ako može, da mi se omoguči doći do strimova domačih kanala zahvaljujem, a ako ne poštovat ću odluku.
Lijep pozdrav i puno uspjeha ovom forumu želim,
Jani73