Ja se izvinjavam pogresan file sam upload maloprije ovdje su kanali exyu Download File - 5.8 Kb
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Evo ja cu podjeliti evo moja lista, mislim da sam stavio najbitnije, ako sta fali napisite dodacu jos kanala. Dow.....
Lepo je ovo Prijatelju sto si nam dao,ide ca 10 sec.onda stane ili ode na drugi kanal,nece sigurno dugo trajati,trebao si to dati nekome koga ti odaberes,ovako je vec predvidjena skora propast,vidis posle ovog posta da su se vec par njih uskocili sa samo 1 postom i traze odmah daj meni,daj meni....iako vec od tebe dato-postovano,to su ti koji se samo jednom registruje i onda ode mast u propast.
Ipak hvala
Evo ja cu podjeliti evo moja lista, mislim da sam stavio najbitnije, ako sta fali napisite dodacu jos kanala. Dow.....
Lepo je ovo Prijatelju sto si nam dao,ide ca 10 sec.onda stane ili ode na drugi kanal,nece sigurno dugo trajati,trebao si to dati nekome koga ti odaberes,ovako je vec predvidjena skora propast,vidis posle ovog posta da su se vec par njih uskocili sa samo 1 postom i traze odmah daj meni,daj meni....iako vec od tebe dato-postovano,to su ti koji se samo jednom registruje i onda ode mast u propast.
Ipak hvala
Pa nisam bas spretan u pravljenju scrpite kako do ide, ja sam inace pretplatnik nettvplus, i imam kanale placam to samo da bi imao espn america, ostali me nezanimaju kanali jer imam antenu i dreambox, posto imam zaradu od espn america zato i placam, a sad kljuc svoj nebi da djelim sa drugim. ako ko ima objasnjenje kako to sve ide napravicu, prebaciva na druge kanale zato sto svi trenutno nerade na player nettv
Znas upravu si ja sam ovo podjelio sa jaranima svojima, koji koriste vlc samo, i nisam imao problema a kako sam dao ovde samo secka cjelo vrijeme, al nije problem posto mjesecno placam, ameri mi doniraju mjesecno pare da im sream espn america, mogu ja uzeti nji 10 ako hocu, al izgleda sto imas nedjeli.e bate sad se oprosti od kljuc i seckanje cim si dao ovome,poz jer imaju player
daj meni dati napravim sve ,bices siguran ,a ako das ovima ode ti u noc druze, a sto se tice kljuceva imam ih non stop mi dalju,samo hocu dati ucinim uslugu