Internet Radio i Televizija

Koji player koristite za gledanje TV kanala?

• SopCast Player

Votes: 196 5,3%
  • VLC Player

Votes: 2.476 66,7%
  • Simple Player

Votes: 260 7,0%
  • XBMC

Votes: 873 23,5%
  • Pot Player

Votes: 239 6,4%
  • ffplay

Votes: 13 0,4%
  • mplayer

Votes: 27 0,7%
  • SF Vip Player

Votes: 201 5,4%

• Total voters
    3.714
Član
Učlanjen(a)
29.11.2011
Poruka
21
bok ljudi,evo novi sam ovdje,i koliko vidim ovdje ne postirate streamove zato vas molim da mi kažete kako mogu pomoći da dam kodove(ako ih nađem)ili kako ih mogu dobiti?

Učlanjen(a)
01.04.2010
Poruka
351
Evo ja cu podjeliti evo moja lista, mislim da sam stavio najbitnije, ako sta fali napisite dodacu jos kanala. Dow.....

Lepo je ovo Prijatelju sto si nam dao,ide ca 10 sec.onda stane ili ode na drugi kanal,nece sigurno dugo trajati,trebao si to dati nekome koga ti odaberes,ovako je vec predvidjena skora propast,vidis posle ovog posta da su se vec par njih uskocili sa samo 1 postom i traze odmah daj meni,daj meni....iako vec od tebe dato-postovano,to su ti koji se samo jednom registruje i onda ode mast u propast.
Ipak hvala

Član
Učlanjen(a)
29.11.2011
Poruka
6
Evo ja cu podjeliti evo moja lista, mislim da sam stavio najbitnije, ako sta fali napisite dodacu jos kanala. Dow.....

Lepo je ovo Prijatelju sto si nam dao,ide ca 10 sec.onda stane ili ode na drugi kanal,nece sigurno dugo trajati,trebao si to dati nekome koga ti odaberes,ovako je vec predvidjena skora propast,vidis posle ovog posta da su se vec par njih uskocili sa samo 1 postom i traze odmah daj meni,daj meni....iako vec od tebe dato-postovano,to su ti koji se samo jednom registruje i onda ode mast u propast.
Ipak hvala

Pa nisam bas spretan u pravljenju scrpite kako do ide, ja sam inace pretplatnik nettvplus, i imam kanale placam to samo da bi imao espn america, ostali me nezanimaju kanali jer imam antenu i dreambox, posto imam zaradu od espn america zato i placam, a sad kljuc svoj nebi da djelim sa drugim. ako ko ima objasnjenje kako to sve ide napravicu, prebaciva na druge kanale zato sto svi trenutno nerade na player nettv

Član
Učlanjen(a)
29.11.2011
Poruka
6
Učlanjen(a)
17.08.2010
Poruka
1.002
pakost
ovo je demo klu4 koi isti4e danas za to je on ubazil za to nema sta da go hvalisch,sa takvi u interneta e puno i ovi iz Nettv nemozje da smognat da ugasat sve ovo
toliko brzje.
bok ljudi,evo novi sam ovdje,i koliko vidim ovdje ne postirate streamove zato vas molim da mi kažete kako mogu pomoći da dam kodove(ako ih nađem)ili kako ih mogu dobiti?
nikako nemozjesch da dobijesch nischta ovde se pri4a za vreme za to da li administrator e spaval dobro kako sa mu deza i tako dalije,za da dobijesch nesto treba da imasch koefizent i postove i to se dobije na drugo mesto ,tamo mozjesch da vidisch sve.A ti nemasch nista iz ove dve stvari zna4i da i nischta nema da dobisch.

Član
Učlanjen(a)
08.11.2011
Poruka
3
APITOV de molim te ako mi mozes poslati listu koja radi na pp..ja nedijelim sa nikim...
unaprijed hvala

Natrag