Internet Radio i Televizija

Koji player koristite za gledanje TV kanala?

• SopCast Player

Votes: 196 5,3%
  • VLC Player

Votes: 2.476 66,7%
  • Simple Player

Votes: 260 7,0%
  • XBMC

Votes: 873 23,5%
  • Pot Player

Votes: 239 6,4%
  • ffplay

Votes: 13 0,4%
  • mplayer

Votes: 27 0,7%
  • SF Vip Player

Votes: 200 5,4%

• Total voters
    3.713
Učlanjen(a)
04.01.2011
Poruka
175
za to treba proxy tunel evo shota srbija i bosna mogu da gledaju ono sad nabavi webspace na neki jak server bez limita treba samo 5mb ehhehe pozdrav

Pozdrav i Moderatoru nadamse daje resio problem sa VLC pluginom i da i njemu u srbiji sad radu kanali (firewal mora da dozvoli playeru konekciju sa netom samo tako moze da se updatuje ne samo kanale vec i sam Player)

poz

Novi Radio

Radio KISS EXTRA
stream URL:. VLC i WINAMP
Kod:
[URL]http://live21.hopto.org:8012[/URL]

svi kanali koi se otvaraju u player recimo pomocu Windows Media Player mozete dalje streamovati

adrese su recimo ovako
Kod:
http://127.0.0.1:11320/etc/temp/play.asx?a=28083
tai kanal koi gledate trenutno date link prijatelju umesto http://127.0.0.1 stavite vasu IP adresu od provaidera koju imate i dozvolite na firewall port 11320 tako prenosite dalje kanal hehe

Učlanjen(a)
25.02.2011
Poruka
66
pa alex nemoj dalzes ljude,kodiraj ih kao ranije ako vec hoces da gledaju a ne kada se skida pleyer tvoj odmah reklama izadje,znaci zaradjujes na ans

Član
Učlanjen(a)
25.02.2010
Poruka
650
pa alex nemoj dalzes ljude,kodiraj ih kao ranije ako vec hoces da gledaju a ne kada se skida pleyer tvoj odmah reklama izadje,znaci zaradjujes na ans

nemoze kao pre jer nemogu svi da gledaju a to sa reklamom nebrini necu se obogatim heheh
pisaosam malopre GASITE Proxy ili VPN ako imate paljeno i radice to su isti linkovi samo sto je skinuta zabrana za srbiju i ostale drzave koja je bila od njih postavljena

pored toga jos je i prakticno jer ovako u buduce su linkovi od sote zasticene i imaju svi duze nesto od toga jer se ne vidi user i pass inace ko hoce vlc listu dobijaje od Sota

Učlanjen(a)
25.02.2011
Poruka
66
Pa ALAEX koji progarmi rade, redeti starni neki koji si stavi a nisu od net tv,svi ostali ne rade arditi hrt1,hrt2 to su slovenacki i sta drugoti radi nista

Učlanjen(a)
25.02.2011
Poruka
66
sto sad sota ti imas to ,to je tvoj player sota ti uciniokao i ostalima da gledaju nase kanale a ti nisi to uradio kao sto je napisao covek da dekodiras to kao ranije,kao sto znam i ranije nisi nego sve to sota odradio,jer sota je majstor za tebe

Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
362
AJDE ALEX KAZI MI KAKO DA STAVIM MOJU LISTU U ALEXTV PLAYER,LISTU SAM ZA SEBE NAPRAVIO RADI REDOSLEDA PROGRAMA
a ne da bude a,b,c,itd,nikako daje unesem kao listu u player,nadam se da si me razumeo-anadam pasa

Član
Učlanjen(a)
25.02.2010
Poruka
650
sto sad sota ti imas to ,to je tvoj player sota ti uciniokao i ostalima da gledaju nase kanale a ti nisi to uradio kao sto je napisao covek da dekodiras to kao ranije,kao sto znam i ranije nisi nego sve to sota odradio,jer sota je majstor za tebe

sota hoce da svi mogu da gledaju i iz srbije i van srbije
sota nece dase siri usser i pass javno jer onda ce se gasu linkovi koliko sam ga ja
razumeo evo on cita ovo pa nek pise svoje

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.737
Jedna stvar mi nije jasna???

Zasto nonstop skrecete paznju na Alex Player Proxy itd... na taj nacin skacete sami sebi u stomak ako imate u vezi streamova i Alex Playera nesta da pitate obratite se Alexu na Pm ili nekoj vama srodnoj osobi za Pomoc sa kojom ste vec duze vremena ovdje na Forumu u dobrim prijateljskim odnosima u protivnom ako pukne realizacija i mogucnost daljnjeg gledanja Tv ove vrste bicu prinudjen da uvedem rigorozne mjere

Ne uvodim na Forumu nikakva pravila niti zelim niti imam pravo na to ali...

Moji uslovi : Da svako od vas bude zadovoljan

1) Ako se iz bilo kojih razloga vasom krivicom ukine ovo sve nece biti daljnjeg gledanja Tv-a putem Alex Playera Tj: Vlc Playera

2) Ako bude sve OK molio bih Alexa u drugoj turi da Kodira Streamove ako je ikako moguce pod OBAVEZNO

3) Recimo da ovaj Projekat pukne vasom krivicom u narednom periodu listu ce dobit samo clanovi ovog Foruma koji imaju najmanje 60 Postova i iskljucivo na E-mail

4) Ako se na bilo kom Forumu javno postuje Lista za Vlc ili ta ista bude gledana na nekom od Playera nema veze ciji je broj Postova svakog Clana ovog Foruma skace na 150 Postova za dobijanje Vlc liste

5) Ako i tad ne bude Discipline broj Postova svakog Clana ovog Foruma penje se na 300 Postova za dobijanje Vlc liste

6) Recimo da ni tad nije bilo pridrzavanja i obecanog sa vase strane Tv Programa ove vrste VISE NECE BITI

7) Postupatcete isto kao sto sam gore naveo u svezi davanja Vlc liste Clanovima ovog Foruma na E-mail

Svako od vas ima dovoljno vremena da da svoj doprinos u razvijanju ove Teme
Internet - Radio - Televizija dizanje Rejtinga ovog Foruma stime sto ce dotican dat svoj doprinos posjecujuci cesce ovaj Forum i Postat Linkove samim tim povecavati broj svojih Postova

Prvi put danas objavljeno ovdje na ovom Forumu a u skorijoj Buducnosti bit ce objavljeno na svakom Forumu na kojem sam ja Aktivan nekog reda mora biti

Sve gore navedeno od mene NE VAZI za Clanove ovog Foruma tako i sire sa kojima sam ja u prijateljskim odnosima kako na Forumu tako i u Privatnom Zivotu

Pozdrav Sota

Poslednja izmena:
Natrag