dobar radio
RADIO ORASJE
RADIO ORASJE
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
rtmp://aljazeeraflashlivefs.fplive.net:1935/aljazeeraflashlive-live?videoId=1258549906001&lineUpId=1265528500001&pubId=911432371001&playerId=1265528314001&affiliateId=/aljazeera_balkans_high
dfali neko zna ko u utorak emituje Utakmicu osim BHT1 i dali neko ima neki stabilan kanal koi nece da koci nek mi javi na PP posto imam mnogih od vas koi mise obratu vezano za tu utakmicu
poz
SOTA ima li te gde usput imas i E_mail od mene.SOTA pitao sam ALEXA ali on me uputio na tebe,o cemu se zapravo radi.Ja mogu da otvorim skoro sve kanale iz playera ali kad otvorim neki kanal to traje mozda jedan minut slika stane kao zamrznuta i nista poslije toga.Probao sam nekoliko puta i uvek isto i sa starom i sa novom verzijom VLC.Sada trenutno koristim 1.0.5 jer mislim da je jedan od boljih.Da li moze sto da se napravi da slika ide stalno inace je dobra sa dosta dobrih kanala,internet mi nije toliko spor i trenutno sam u Kanadi.Hvala na pomoci!!!
buraz jel to u nekoj novoj listi ili?jel mozes da mi posaljes te kanale posto me sportski kanali zanimaju?hvala unapredal jazeera sport +3,al jazeera sport +5,c+ sport1 svedski,digi sport1 rumunski,orange sport poljski,ote sport 3,rtp1,rtp afrika,rtp international,rtp madeira,rusia 2,sport1 germany,sport1 rusia,supersport 3 digialb,tv 4 sport svedski.
za ovo mi dodjes tu listu. posto mi niko neda.