Internet Radio i Televizija

Koji player koristite za gledanje TV kanala?

• SopCast Player

Votes: 196 5,3%
  • VLC Player

Votes: 2.479 66,6%
  • Simple Player

Votes: 260 7,0%
  • XBMC

Votes: 873 23,5%
  • Pot Player

Votes: 239 6,4%
  • ffplay

Votes: 13 0,3%
  • mplayer

Votes: 27 0,7%
  • SF Vip Player

Votes: 207 5,6%

• Total voters
    3.721
Član
Učlanjen(a)
26.09.2009
Poruka
30
meni alextv stalno javlja"plugin vlc player is not instaled.click and download it"a imam vlc instaliran.kako da resim to?

Član
Učlanjen(a)
05.06.2010
Poruka
35
Ti i milion ljudi koristi za sebe

Znam, da zbog jednih budala, koji sve djele šakom i kapom naokolo drugi pošteni ljudi ne možemo dokazati, da smo zaista pošteni. zato i je takav ovaj svjet na kojem nema poštenja i pravih vrijednosti i puno kriminala, jer niko danas nikome više ne vjeruje. žalostno je to. Svet neće tako da bude nikad bolji i kriza neće proći tek tako.

ja za sebe pošteno i iskreno tvrdim, da nisam trgovao ni na jednom forumu sa linkovima iz ovog foruma niti dijelio ikad sa kime. Pa sad ako mi se ne vjeruje, dobro, ako mi se vjeruje, još bolje, jer to znaći, da ima na ovom forumu poštenih ljudi.

Ja sam svoje rekao, a sada neka moderator briše ovaj post.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
19.02.2011
Poruka
1.588
radi , radi Alex nebrini , problemi jedino sa arenama a i je....s te kanale a i ovi kojima neradi (Milojko i sl.) to isto imaju na njihovim resiverima a ovde zajebavaju

Član
Učlanjen(a)
26.09.2009
Poruka
30
radi , radi Alex nebrini , problemi jedino sa arenama a i je....s te kanale a i ovi kojima neradi (Milojko i sl.) to isto imaju na njihovim resiverima a ovde zajebavaju

ja sad ne znam ko koga ovde zajebava.da li ja?koji sam pitao nesto i trazim da mi se pomogne da resim problem,ili ti koji mi svojim odgovorom bas nista nisi pomogao.kod tebe radi,a kod mene i dalje ne.koja je svrha tvoga komentara.onda ovaj kaze da rade u vlc.zasto onda ne kaze kako to da se uradi.ja mislim da svrha foruma nije da se neko hvali kako mu nesto radi a nece da kaze drugima.

MODERATOR
Učlanjen(a)
02.05.2009
Poruka
30.880
meni alextv stalno javlja"plugin vlc player is not instaled.click and download it"a imam vlc instaliran.kako da resim to?

isti problem Milojko imam.........imam instaliran..i to ovaj najnoviji ali ni da čuje,pojavi se nešto,na ekranu i piše "plugin vlc player is not instaled.click and download it",ja ga downloadujem...i onda dobijem odgovor da već instaliran,aj ima neke goste.....pišemo se kasnije.......ćaos ljudi

Učlanjen(a)
04.01.2011
Poruka
175
Ja sam izvukao stream i napravio sebi vlc listu i ide super,samo je pitanje koliko dugo traje ovaj kljuc,jedan dan ,dva ili ?????

Natrag