Alex jel moze Download Link za tvoj Player
Hvala
Pozdrav
bate samo ubacis u google pretrazivac AlexTV Player i sve je to jedno isto ali VAZNO !!!! Nemoite da skidate sa rapidshare ili sa nekih trakera ili download saitova za warez skidaite sa sorseforge ili drugih poznatih freeware saitova jer sam ja licno skidao sa rapidshare i bio ubacen virus inace nai sigurnije da skidate sa ovog saita
Kod:
http://alextv.eu/download
takodje je vazno da uvek kad vam software javi da ima nova verzija i preporucuje Download da to uradite ..
to se desava kad menjam module koi su nadlezni za komunikaciju sa saitovima ili platformama kao stoje sopcast itd...
svi ostali updatovi se automatski pokrenu i dobijate obavestenje
jos jednom Garantujem da nema nikakav viruz i pozivam sve one koi zele da ucestvuju u projekt dabi bilo stovise kanala free da nebise mucili oni koi nemaju toliko iskustva kao stoje recimo shota i ostali.. samo koi zavise od nekih koi postave liste
....
Kako mozete da vidite adresu kanala (URL
kad pokrenete u player bilo koi kanal mozete adresu streama da vidite u log failu standardno je postavljena funkcija na ON
tamo nadjete Stream Aderse bilo kakvih kanala filmova itd...
log fail se nalazi u /Programes/AlexTV/alextv_log.txt
takodje mozete tamo da vidite sve sto player radi sa vasem racunaru i sve greske
....
sve pakete koje bude generisao shota mocicete skidati kad idete na funkciju
kanali ---> Dodai ili obrisi pakete ---> Nabavite vise paketa
direktan link za resorse je
Kod:
http://alextv.eu/repositorio/
povodom downloada .mcp paketa instaliracese kanali automatski u player
Kako sam generisati kanale u .alex formatu
upalite player i pretisnite na tastaturi kombinaciju
nemacka tastatura
popunite formular i kanal ce vam se pojavi na Desktopu u .alex formatu
ukoliko imate vise kanala kreiraite Folder primer Srbija i u folderu ubacite sve kanale u .alex formatu zatim kliknite na folder sa desnom MIS tastom i kliknite na funkciju
"kreirai paket kanala" primeticete da ce na desktopu da se pojavi paket Srbija.mcp u ovom slucaju toje paket koi cete dati prijateljima slati meni ili objaviti ovde na forumu povodom klika na tai fail Srbija.mcp pokrenese automatska instalacija svih tih kanala u tom paketu i nacicete ih u player pod funkcijom u meni "Kanali"
....
Kako koristiti funkciju CineTurbo
CineTurbo ili Mega Bioskop je namenjena samo za Filmove
filmove koje su namenjene za Braziliju i spaniju nadjete na sledeci sait
pored svakog filma se nalazi Code: tu sifru ukucate u cineturbo i KLIKNITE na " Otvori" Film Krene Automatski
za EX YU podruce nadjete filmove na sledeci URL
Kod:
http://alextv.eu/bioskop.php
ko zeli da na svom saitu koristi ovu funkciju nek se javi ovde meni na PP i moze damuse da modul koi ce spaja sait sa Playerom
moguce koristiti za svaki film i prevod kao sto ste navikli od VLC player
Twiter Funkcija ...
kad gledate neki kanal ili slusate neki radio sa player i kliknite na Twiter funkciju objavite to na twiter svi ostali korisnici playera mogu to da vide i povodom klika na ime kanala mogu da gledaju i da slusaju isti radio linkovi se u ovom slucaju nevide na Twiter samo ime kanala
ukoliko zelite jos vise da saznate pitaite slobodno jacu inace ugradim u novu verziju i ovai forum
P.S svi koji zele da uradu prevod playera na bilo koi jezik slobodno se javite ovde na PP