ti jebise
pusi bre znas sta...ti mozes samo sa psujes...zato sto si ljubomoran....ja mogu da gledam swaki kanal koji pozelim...a ti
Evo ovako ljudi,zovem se Bane...i novi sam urednik na ovom delu...pored ovoga uređujem Filmove Online filmove i Muziku....ovakve komentare momentalno šaljem u kantu...a usput...tražiću BAN za iste,da pljujete druge,jer nemate Internet TV...ili da se na ovaj način "hvalite" što vam navodno sve radi....i da ste najpametnij,neću dozvoliti.....vređajte se preko PP-a,ili vaših skxpova,MSN-ova koliko hoćetea ovde VIŠE TOGA NEMA!!!!!!!!!!!!
Šota brate...nastavi sa svojim...aj da kažem savetima.....a njih pusti....ja ću ih srediti...krenuh od početka....očistio sam oko 30-setak stranica vaših "pametnih" saveta,koji nisu ni za neku svađu,a kamoli sajt.....kako rekoh..ako treba tražiću ban.....a znaću po vašim "savetima" da li se "mika" prekrstio u "peru".........Mihajlo vas je lepo molio da prekinete spamovanje...bili ste još gori....neko se grči da vam postavi određene strimove,iz ličnog iskutva znam kako to ide "laganica"....a vi vraćate "lepim i odabranim" rečima...sad da izvinite svi... p..i,pa nešto.....i čekate nove adrese...
Svako sledeće VREĐANJ".....tražiću
!!!!!B A N!!!!!
ali najozbiljnije,
vaš Psy...ili Bane....kako hoćete!!!!!!!!!