Sota vije zakonotStole bre stavi negde tacku. Ne mogu da ti povezem misli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Sota vije zakonotStole bre stavi negde tacku. Ne mogu da ti povezem misli
gresis neemam ja veze sa njima a ovi sto spiuniraju pa i oni neki od njih kradu sami od sebe suraddnici nettva plusa kradu za sebe od sebe
ja nemam da pokazem nista jer nista neznam a verujem da ni cikakure nista nezna ili
kad god se on pojavi i njemu slicni strimovi crknu i sam govori da se da krekovat net tv plus a cisto sumnjam da je cikakure haker hahaha pomno prati ovaj forum iz pozadine ako niste do sada nekee stvari razbirali i necete
melesavac sakas prva tv ona ti bas radi od nettva plusa sa vlc mnogo golema rabota malce goglas ke nades
kontra
ko se oglasuva so ovoj nacin znajes kako se zbori
napad je najbolja odbrana
gresis neemam ja veze sa njima a ovi sto spiuniraju pa i oni neki od njih kradu sami od sebe suraddnici nettva plusa kradu za sebe od sebe
ja nemam da pokazem nista jer nista neznam a verujem da ni cikakure nista nezna ili
kad god se on pojavi i njemu slicni strimovi crknu i sam govori da se da krekovat net tv plus a cisto sumnjam da je cikakure haker hahaha pomno prati ovaj forum iz pozadine ako niste do sada nekee stvari razbirali i necete
melesavac sakas prva tv ona ti bas radi od nettva plusa sa vlc mnogo golema rabota malce goglas ke nades
Prijatelju ja nisam Bugarin ili Makedonac zato ne razumem nista sta pises
nema si vrska cikakure123 nevije potrebno da se tepame po forumuhmmm stole vidoviti milan vazno je da ti znas da se neda nista
nema si vrska cikakure123 nevije potrebno da se tepame po forumu
sad razumesizvini drug ali ja tebe ne razumijem. pozz
sad razumes
nije potrebno se prepucavati po forumu
ti je potreban jedan za krekovat nettv plus plejera i da neznam sta napravis neces nista napravit opet pa opet i opet