Pokusavao sam citav dan i moram da priznam da mi nije bas jasno sta da uradim pa da ovi kanali profunkcionisu. Bilo bi zaista lepo da nam neko precizno kaze sta uraditi, koju listu iskoristiti i je li dostupno i za gledaoce u Srbiji? Unapred hvala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
:dntknw:Baš me zanima koji kanal vam neradi?
da,da radi sve to al samo par sekundi..i stop..
Dobro evo ti,neznam kolko dugo ce ici
#EXTINF:0,Sport Klub +
Bitno je da radi i da se reklamira kako nerazumijete?da,da radi sve to al samo par sekundi..i stop..
Uprawo tako....mozda neko ima..al nije lud..da siri po forumu...jedino sto cete naci jawno na forumu su ove reklame..koje kidaju zivce..Bitno je da radi i da se reklamira kako nerazumijete?
Reklama po forumima navlači nove korisnike to je kao ovisnost.Trebali bi tužit ove iz nettva da ljude truje sa reklamnim streamovima.
Ko zna kolko če vas se navuči na to pa kupiti account makar na mjesec dana.Itako dalje i tako dalje da nedužim,otarasite se toga nikad streamovi u ovakvoj rezoluciji neče biti besplatni koliko puta to mora da se ponavlja to mi samo nije jasno.Sve drugo je samo reklama.
Druze Malesevac radi 10 sekundi zbog toga sto jedaqn kluc moze samo za jedan PC