Član
- Učlanjen(a)
- 10.04.2010
- Poruka
- 247
tvoj odgovori sve kazu. reko sam samo dokazi )))
Kaj si ti neki policajac kaj tražiš dokaze!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
tvoj odgovori sve kazu. reko sam samo dokazi )))
hehe da policajac sa pjetlovog brda )))) nema veze vazno da ti gledas total )) sta onda trazis tu u iptv ???
Ojdi mi lepo ******!
Evo odgovora....ko oce da gleda neka plati....samo neki mogu da gledaju dzabe.... i nijesu glupi da daju drugima...jer vise traje...evo npr ja...gledam 3 godine dzabe....
Sad ste se svi našli mene kritikuvati a ja sam jedan od najboljih i sa PC i sa CS vi nemate pojma svi oni koji me poznaju i koji su mi frendovi gledaju besplatno i total tv i digi tv i pinke!Jer ja znam iskopati ključeve za to a kada ću recimo nači stream za Sportklub ali pravi naravno da ču ga postaviti!A ne postavljati švohizam!
Jeli sine prvo da te pitam koliko imas godina?A drugo da te pitam sta ti trazis ovde ?Ajde cibe !!!!Idi malo spavaj uci o programiranju napravi nesto a onda se ku*ci po srpskim forumima aj malo u lepu tvoju na tvojim forumima pa tamo pricaj gluposti
jos jednom molim moderaora da reaguje
srdacan pozz za sve clanove SF
Pa jarane ako gledas i imas sve kanale sta trazis ovde daj neki kanal i mi da gledamoKaj si ti neki policajac kaj tražiš dokaze!